Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Προσέλθετε εις τις κάλπες...

...με πίστην εις τους πατριώτες πολιτικούς, οι οποίοι ακολουθώντας την αίσθηση του καθήκοντος, δίνουν την ύστατη προσπάθεια διάσωσης του τόπου τούτου...

χμμμ....

ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!

Το μόνο που καταφέρνουν με τις εκλογές αυτές είναι να μας σπάσουν κι άλλο τα νεύρα.

Γιατί δεν μπορώ να μην ενοχληθώ που αυτές οι εκλογές θα γίνουν με επιπλέον κατασπατάληση των δικών μας χρημάτων.

Με ενοχλεί που τα κόμματα συνεχίζουν να παίρνουν επιχορηγήσεις. Αν είσαι μάγκας ρε, να ζεις από τις συνεισφορές των ενεργών μελών σου. Δεν χρειάζεται να πάρεις τα δικά μου λεφτά. Ηλίθιε.

Με ενοχλεί που τα κόμματα τα οποία εμπιστευόμαστε για να φτιάξουν τα οικονομικά της χώρας (μεταξύ άλλων) είναι υπερχρεωμένα στις τράπεζες. Με τι προσόντα ρε καραγκιόζη θα φτιάξεις την οικονομία της χώρας όταν δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα στις τσέπες σου;

Με ενοχλεί που λίγο πριν τις εκλογές όλοι δείχνουν ένα διαφορετικό πρόσωπο χωρίς να καταλαβαίνουν πόσο γελοίοι γίνονται που τη μία λένε έτσι και την επόμενη στιγμή λένε αλλιώς.

Με ενοχλεί που πρέπει να βλέπω τη γλοιώδη φάτσα σου στη λαϊκή, γιατί τώρα θυμήθηκες να βγεις από την τρύπα σου σκουλήκι, και που μου βάζεις το κωλοφυλλάδιο που έφτιαξες με δικά μου λεφτά μέσα στην τσάντα μου χωρίς να με ρωτήσεις.

Με ενοχλεί που λαμβάνω mail απανωτά για τον τάδε φανταστικό βουλευτή που πρέπει να ψηφίσω γιατί αυτός μέχρι τώρα δεν είχε ασχοληθεί, τώρα που θα ασχοληθεί, θα τα λύσει όλα. Ακόμα πιο εκνευριστικό είναι ότι ούτε αυτοί που μου το έστειλαν μπορούν να μου εξηγήσουν πως βρέθηκε το mail μου στη λίστα τους.

Με ενοχλεί που σε αντίθεση με το νόμο περί αφισοκόλλησης, βρομίζεις το περιβάλλον μου με τις φάτσες ανύπαρκτων μέχρι σήμερα βδελλών που ανυπομονούν να με σώσουν, και που μετά τις εκλογές δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία να τις αφαιρέσεις.

Με ενοχλεί που περιτριγυρίζομαι από ανεγκέφαλους γέρους 80χρονους και βάλε που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα και που θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χωρίς να ξέρουν γιατί. Έχω ακούσει προσωπικά έναν τέτοιο να παραδέχεται ότι την τελευταία φορά που ήταν η ΝΔ πάνω έκαναν πολλές μαλακίες και τον πήδηξαν, και ότι τώρα θα ψηφίσει πάλι ΝΔ γιατί "ε, άλλο αυτό". Τι "άλλο αυτό" ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;

Με ενοχλεί που βγάζεις νόμους που σε βολεύουν και που την άγνοια των πολλών που δεν θα πάνε να ψηφίσουν θα τη δώσεις ως μπόνους στο πρώτο κόμμα. Γιατί ρε; η Αποχή είναι Αποχή! Πάνω στη συμμετοχή πρέπει να βγει το ποσοστό και όχι στο σύνολο προσθέτοντας την αποχή στον πρώτο.

Με ενοχλεί που γίνονται απάτες μπροστά στα μάτια μας κι εσύ τις θάβεις λέγοντας ότι θα αναλάβεις το πολιτικό κόστος. Στ' αρχίδια μας το πολιτικό κόστος. Να πληρώσεις αυτό που πρέπει θέλουμε. Το πολιτικό κόστος είναι δικό σου πρόβλημα. Μη με πρήζεις με αυτό.

Άθλιε μοναχοφάη εγωιστή απατεώνα διεφθαρμένε άχρηστε πολιτικέ, με ενοχλεί που υπάρχεις!