Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Θέλουμε τη Βούλα Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου

Δεν είναι δυνατόν μια μαλακία και μισή, ένα αστείο που έγινε copy paste, να γίνεται αφορμή για να στερηθεί μία ικανότατη αθλήτρια από την ευκαιρία να δείξει αυτό για το οποίο έχει δουλέψει για πολλά χρόνια.

Ο Πίου δεν τους πείραξε.

Το ότι η Ελλάδα έχει πήξει στους μετανάστες, δεν τους πείραξε.

Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι αποκλείονται έτσι μέλη της Ελληνικής αποστολής, μειώνοντας την παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μειώνοντας τις ευκαιρίες για μία θέση στο βάθρο, για μία ευκαιρία για την πραγματοποίηση του υπέρτατου αθλητικού ονείρου, ενός ολυμπιακού τίτλου, σε μία αθλήτρια που αποδεδειγμένα έχει τις δυνατότητες να το κάνει.

Η Ελλάδα στρέφεται με αρνητισμό προς τα μέσα κάνοντας κακό στα δικά της παιδιά, στο όνομα του "σωστού" και του "δίκαιου", ενώ την ίδια στιγμή, τα Αγγλάκια πήραν τη φλόγα θεωρώντας την δεδομένη παρά την περιφρόνηση που μας έχουν δείξει, τα γλυπτά του Παρθενώνα κάθονται ακόμα στο Βρετανικό Μουσείο, η Τουρκική φρεγάτα σήμερα έφτασε στη Μύκονο, η γλώσσα μας κατακερματίζεται στα βιβλία του δημοτικού στο οποίο τα παιδιά παίρνουν τις πρώτες βάσεις, η ιστορία μας στα ίδια βιβλία διαστρεβλώνεται, και όλος ο πλανήτης εκτός από εμάς αναφέρεται στα Σκόπια ως Μακεδονία.

Δηλαδή, εκεί που δεν πρέπει τσάμπα μάγκες ορισμένοι, κι εκεί που επιβάλλεται, κότες!

Πριν λίγες ώρες δημιουργήθηκε στο facebook μία σελίδα υποστήριξης της προσπάθειας η Βούλα Παπαχρήστου να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο. Έχει μαζέψει ήδη σχεδόν 6.500 υποστηρικτές (μέχρι στιγμής).

Εδώ είναι η σελίδα https://www.facebook.com/papaxristou2012.