Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ευκαιρίες για εισόδημα αν μείνετε άνεργοι

Λοιπόν, εντάξει. Ξέρουμε ότι περνάμε δύσκολη περίοδο και ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να χάσουμε τη δουλειά μας, αν δεν την έχουμε ήδη χάσει.

Και μπορεί εγώ να είμαι ακόμα από τους τυχερούς που έχουν δουλειά, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πότε το κακό θα σου χτυπήσει την πόρτα.

Όμως, παρ' όλο που το κράτος μας έχει πηδήξει με τα μέτρα που έχουν μειώσει το εισόδημα και την αγοραστική μας δύναμη, επιδεινώνοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση της αγοράς, δεν παύει να δίνει νέες ανάσες, νέες ευκαιρίες για εισοδήματα μέσα από τα ακριβοδίκαια ψηφίσματα που μας κάνουν όλους περήφανους.

Ιδού η γνωστή πλέον εικόνα από το γνωστό ΦΕΚ της 8/11/2011:

Ας δούμε λοιπόν με τι τρόπο μπορεί να βοηθηθεί ο καθένας:

1. Μπορείτε για παράδειγμα να αρχίσετε να χτυπάτε καθημερινά το καζίνο, με δανεικά από τοκογλύφους, μέχρι που να χωθείτε τόσο πολύ μέσα στα σκατά ώστε να διαγνωσθεί για εσάς "παθολογική ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια". Τότε, θα είστε 20-35% ανάπηρος και θα τσιμπήσετε ένα έξτρα επιδοματάκι πέραν αυτού της ανεργίας.

2. Μπορείτε να κάψετε 5-6-7 σπίτια των γειτόνων σας, ή 2-3 δασικές εκτάσεις, και ως "πυρομανής" πλέον να χαρακτηρίζεστε 20-35% ανάπηρος. Άντε και σε καλή μεριά.
Βέβαια οι γείτονές σας δεν θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα, χώρια τα μπλεξίματα που θα έχετε με την αστυνομία. Τι λέω τώρα, ακόμα καλύτερα θα πάει. Φυλακή θα σας κλείσουν και θα ζείτε τζάμπα, με τους φόρους που πληρώνουν οι υπόλοιποι.

3. Μπορείτε να αρχίσετε να σουφρώνετε ότι βρείτε μπροστά σας. Εδώ υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Το ένα είναι να μη σας πιάσουν, κι έτσι θα ζείτε άνετα με αυτά που κλέβετε, και το άλλο είναι να σας πιάσουν. Σε αυτή την περίπτωση, πάτε φυλάκα και ζείτε τζάμπα (βλ. παραπάνω) και όταν βγείτε είστε επίσημα κλεπτομανής, δηλαδή 20-35% ανάπηρος και παίρνετε το επίδομα και κάπως τη βγάζετε.

4. Να το γυρίσετε στην τριχοτιλλομανία δεν το συστήνω, γιατί αφενός θα μείνετε χωρίς μαλλιά, αφετέρου είναι πολύ δύσκολο κάποιος να σας πιστοποιήσει επίσημα, γιατί με τη σημερινή κατάσταση, λίγο πολύ όλοι τραβάμε τα μαλλιά μας...

5. Μπορείτε (για λίγο χαμηλότερη αναπηρία και λίγο περισσότερη γενική κατακραυγή) να το γυρίσετε στα σεξουαλικά περίεργα. Εκτός αν τα κάνετε ήδη, οπότε απλώς ψάχνετε για την πιστοποίηση. Έτσι, επιδοματάκι θα δικαιούστε αν, τρώτε σκαμπίλια στον κώλο, αν τον παίρνετε που και που, αν τρώτε σκατά, αν δείχνετε τη μαλαπέρδα σας κάθε λίγο και λιγάκι στους περαστικούς, αν γουστάρετε άτριχα μικρά αγοράκια και το δείχνετε, αν τρώτε ξύλο, αν ρίχνετε ξύλο, αν γουστάρετε λάτεξ, πέτσινα κλπ, αν σας αρέσει να κάνετε μπανιστήρι και γενικά αν κάνετε στο σεξ πράγματα έξω από το συνηθισμένο.

Ευχαριστούμε ΚΡΑΤΟΣ! Γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι, χάρη σε σένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου