Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Όχι! Σήμερα τσικνοπέμπτη εκλογές!!!

Βγαίνει ο κάθε καραγκιόζης και λέει ότι βλακεία του κατέβει, ή ότι του πουν.

Και "όχι, θα ικανοποιήσει τις προϋποθέσεις η Ελλάδα", και ότι είναι βλακείες τα περί διλήμματος μνημόνιο ή χρεωκοπία, όχι η Ελλάδα θα ξαναέρθει σε ανάπτυξη σε 5 χρόνια, ή σε 2 χρόνια ή σε 102 χρόνια, ή ποτέ, και μετά ο Παπούλιας παραιτήθηκε του μισθού του και περιμένει να του πούμε μπράβο. Άλλωστε τόσο καιρό μάζευε, έχει κομπόδεμα. Η μαγκιά θα ήταν να δώσει και ότι έχει πάρει. Αλλά ακόμα και τότε, πάλι καβατζωμένος είναι.

Και μετά είναι κι ο Σαμαράς που πασχίζει χρόνια τώρα για το καλό του τόπου, και γι' αυτό το λόγο θέλει κατάλυση της βουλής αμέσως μετά το ξανάματάνέο δάνειο και εκλογές 2-3 εβδομάδες αργότερα. Όχι γιατί ξέρει ότι θα βγει και θα εκπληρώσει και αυτό του το όνειρο. Βέβαια, έτσι που το πάει κι αυτός, κάτω από το ΠΑΣΟΚ θα πέσει, αλλά τέλος πάντων.

Ευτυχώς που λέει και ανέκδοτα ο χοντρός και σπάει ο πάγος, γιατί αλοίμονο θα τιναζόταν στον αέρα η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Πάλι καλά που δεν ήταν και σόκιν. Αν είστε αρχηγοί ρε, να κάνετε κάτι σωστό επιτέλους. Δεν το κόβω πάντως.

Ο Χρυσοχοΐδης φαντάζομαι πάλι δεν διάβασε το μνημόνιο γιατί είχε άλλα να κάνει. Όπως και πολλοί άλλοι που την ίδια στιγμή στο φουαγιέ της Βουλής έβλεπαν το ματς.

Ο Πετσάλνικος πάλι ασχολείται με τις διαγραφές. Και καλύτερα να παίρναμε άλλα μέτρα.. λες κι έχει σημασία. Ρε; Την πισίνα τη δήλωσες τελικά ή ακόμα δεν πήρες χαμπάρι ότι υπάρχει;

Η τρόικα πάλι και γενικά η Ευρώπη όλη καλό θα ήταν να σταματήσει να μιλάει για "βοήθεια" και να μιλάμε όλοι μαζί ξεκάθαρα για ΔΑΝΕΙΟ, με σκατά τόκους μάλιστα. Βοήθεια θα ήταν αν μας τα έδιναν άτοκα με αποπληρωμή σε καμιά 100στή χρόνια, ή αν μας ξελάσπωναν χωρίς αντάλλαγμα, όπως η γαμοΓερμανία καβατζώθηκε 2 φορές μέσα στον περασμένο αιώνα με τον ίδιο τρόπο, για να μπορεί σήμερα με ελαφριά την καρδία να ξαναχτίζει το φασισμό.

Γενικά η ψηφοφορία και το ναι στο νέο δάνειο, έδωσε την ευκαιρία να φύγουμε πάλι από το θέμα, γιατί τώρα παίζεται το έργο "και αυτοί που διαγράφτηκαν, που θα πάνε; θα ενσωματωθούν σε άλλα κόμματα ή θα μαζευτούν μερικοί και θα φτιάξουν δικά τους καινούργια;".

Ο Λοβέρδος λέει να αλλάξει η ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ, πράγμα που επιτέλους μας κάνει να καταλάβουμε ότι εξ' αρχής εκεί ήταν το πρόβλημα. Αν φύγει ο ένας βλάκας και έρθει άλλος, θα λυθούν όλα. Οπότε: άλλος βλάκας για το ΠΑΣΟΚ; ε; κανείς;

Γενικά με τόσα καραγκιοζιλίκια γύρω μας, όχι. Δεν πρέπει να περιμένουμε πολύ για να πάμε σε εκλογές. ΣΗΜΕΡΑ πρέπει να πάμε σε εκλογές, που είναι τσικνοπέμπτη, ώστε να εκλέξουμε ένα νέο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ και να ησυχάσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου