Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Με τα ένθετα, δώρο η εφημερίδα!

Μοναδική προσφορά μαζί με την εφημερίδα, μόνο για αυτή την Κυριακή!

Δώρο το πρόγραμμα της τηλεόρασης, ώστε να ξέρουμε τι ώρα είναι η αποχαύνωση.

Επιπλέον: Νέο ένθετο περιοδικό για το αυτοκίνητο. Όλα όσα θέλετε και δεν θέλετε να ξέρετε για όλα τα καινούργια μοντέλων αυτοκινήτων που δεν θα αγοράσετε ποτέ.

Επίσης:  προαιρετικά, με €400 επιπλέον, όλα τα βιβλία του Λιακόπουλου (δωρεάν μεταφορά στο σπίτι με δικό μας φορτηγό). Γιατί η γνώση δεν σταματάει ποτέ.

Μη χάσετε ακόμα: δωρεάν το περιοδικό "Ξεκατινίζω" για να μάθετε όλα τα πικάντικα κουτσομπολιά, χωρίς τα οποία η καθημερινότητά σας δεν έχει κανένα νόημα. Γιατί σαφώς, πως θα βγει η μέρα αν δε μάθω από ποιον τον έφαγε η κάθε "από φωνή μουνάρα".

Μέσα στο πακέτο εντελώς δωρεάν:

Το βιβλίο των ζυμαρικών. Γιατί τίποτα δεν χοντραίνει και καρφώνει τον κώλο σας στον καναπέ όπως ένα τεράστιο πιάτο μακαρόνια. Μαζί με το βιβλίο των ζυμαρικών, ο οδηγός για 100+1 πετυχημένες σάλτσες, και μικρό ένθετο για τα 9+1 μικρά μυστικά της μους σοκολάτας, που μόνο εμείς ξέρουμε.

Να πιάσουμε τα κωλόπαιδα τώρα:

Δώρο ταινίες για τους μικρούς μας φίλους, ο gay bob σφουγγαράκης, όλα τα επεισόδια της candy-candy (σε κάθε ένα από τα οποία ο μαγικός πρίγκηπας την παρατάει και η candy-candy κάθεται και κλαίει), η Χάιντι (με τον παιδόφιλο φτωχό παππού της που όμως έχει σαλέ στις άλπεις), ο Ντένις ο τρομερός, οι παπιοπεριπέτειες, και τα πρώτα 200 επεισόδια του Ποπάυ.

Επίσης, ξυλοκατασκευές για μικρούς και μεγάλους. Μάθετε από τώρα μια τέχνη, γιατί μπορεί σύντομα να χρειαστεί. Το επίδομα ανεργίας δεν θα είναι για πάντα.

Ακόμη από αυτό το τεύχος: Φτιάξτε τη δική σας συλλογή από γραμματόσημα που θα ολοκληρωθεί σε 136 μήνες. Τα πρώτα δύο αυτή την Κυριακή, εντελώς δωρεάν (τα επόμενα θα έχουν 6 ευρώ το ένα).

Επίσης, το πρώτο μέρος της σειράς "Λίθοι και κρύσταλλοι" εντελώς δωρεάν (τα επόμενα θα σας πιάσουν τον κώλο μέχρι να τα τελειώσετε, αλλά μετά θα έχετε πολεμοφόδια για να πετάτε στα ΜΑΤ στις διαδηλώσεις).

Μαζί με αυτά, το 3ο μέρος της σειράς "φτιάξε μόνος σου ένα ελικόπτερο" (περιλαμβάνεται ο έλικας και η ουρά), το 7ο μέρος της σειράς "το παραδοσιακό σπίτι" (σε αυτό το τεύχος το τζάκι και η γιαγιά που πλέκει), και το 197ο και τελευταίο μέρος της σειράς "Συλλεκτικές Πένες" (συγχαρητήρια, η προσπάθεια σχεδόν 4 ετών, τώρα δικαιώνεται).

Τέλος, μαζί με την εφημερίδα, 7 κουπόνια για τα Lidl (γιατί τα λεφτά που παίρνουμε από τα δάνεια, πρέπει να γυρνάνε πίσω στους γερμανούς), και δωρεάν κουπόνι για 8 συνεδρίες/θεραπείες αιμορροΐδων.

Όλα αυτά, στην προνομιακή τιμή των €289.

Μαζί με αυτά, δώρο η εφημερίδα, που παρουσιάζει με ανεκτή αντικειμενικότητα όλα τα ασήμαντα νέα που δεν θα σε ενδιέφεραν ποτέ, και με περισσή διαστρέβλωση όλα αυτά που έχουν άμεσο αντίκτυπο στη ζωή σου, των οποίων την αληθινή διάσταση και εικόνα αν ήξερες, θα αποτελούσαν τη σταγόνα που θα σε έκανε επιτέλους να τους στείλεις όλους στο διάολο.

Καλή κατανάλωση!

1 σχόλιο: