Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΟΦΗ και ξερό ψωμί...

Έχουμε και λέμε:
 
Επειδή ξέρω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα, ειδικά στο Ηράκλειο, είναι το ότι ο ΟΦΗ 2 χρόνια τώρα ήταν στη Β Εθνική, ήρθε η ώρα να το λύσουμε και αυτό.
 
Ο ΟΦΗ γυρίζει στην Α Εθνική.
 
"εεεε, χμμμ... και λοιπόν;"
 
Ε, όπως και να το κάνουμε αυτή είναι μια σημαντική αλλαγή.
 
Αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα.
 
Γιατί μπορεί η χώρα να καταρρέει, μπορεί οι μισοί από αυτούς τους τύπους να μην έχουν δουλειά εδώ κι ένα χρόνο, μπορεί να τους χαρτζιλικώνουν οι γονείς τους, μπορεί να μην υπάρχει αύριο για κανέναν,
 
ΑΛΛΑ
 
υπάρχει ο ΟΦΗ στην Α Εθνική!
 
Κι αυτό είναι αρκετό!
 
Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι πριν από λίγο (μπορεί ακόμα και τώρα) στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο. Έχουν κλείσει λοιπόν την πλατεία, δεν περνάει τίποτα, υπάρχει προφανώς παρακώλυση συγκοινωνιών, και η παρουσία της αστυνομίας εκεί έχει ρόλο υποστηρικτικό προς αυτό το τσούρμο μια και απλώς διοχετεύει την κίνηση μακριά από την πλατεία, αντί να τους πει "άντε γαμηθείτε σε μουνόπανα, ανοίξτε την πλατεία".
 
Άλλωστε, στην Ελλάδα είμαστε, θα μπορούσαμε να πάμε λίγο πιο κάτω, να κλείσουμε το δρόμο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ότι κυκλοφορούν τόσα μουνιά και δεν μας κάθεται κανένα, και να μη μας κάνει κανείς τίποτα...
 
Άσε που με αυτή την αιτιολογία θα έρθουν κι άλλοι στο μπλόκο μας...
 
Ααααα, ρε Ελλαδάρα με τα ωραία σου...

3 σχόλια:

  1. παρακώλυση συγκοινωνιών ;;;;;; Στο Ηράκλειο ;;;; Γιατί έχει συγκοινωνίες ;;;; Και εσύ καλέ μου ανθρωπάκο αντί να είσαι έξω και να ξενυχτάς τώρα που μπορείς, πήγες μπροστά στον υπολογιστή για να γράψεις ;;; Είσαι μαζόχας !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσε ζιατι ρε φιλε σε πειραζει να πουμε που ανεβητσε η Ομιλαρα στην Α' Εθνιτση ????Εσυ από που εισαι ??? Από την χαβούζα την Αθήνα ή από την Θεσσαλονίτση που η μποχα φτανει στην Χαλτσιδιτση ???
    Άμα σου μπαλοτάρω το blog εγω θα φταίω ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή