Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Χρήσιμες συμβουλές για τις εκλογές 17/6/2012

Επειδή οι εκλογές τα τελευταία χρόνια δεν μας έχουν βγει και πολύ σε καλό (εκ του αποτελέσματος συμπεραίνοντας) θα ήταν καλό σε αυτές τις εκλογές, που όσο και να το κάνουμε είναι κρίσιμες, να μην τα κάνετε πάλι σκατά.

Έτσι λοιπόν, πρέπει να έχετε τις εξής χρήσιμες συμβουλές στο μυαλό σας:

1. Βρείτε επιτέλους που σκατά ψηφίζετε ώστε να μη διαπιστώνετε τελευταία στιγμή ότι είστε για 8η φορά σε λάθος εκλογικό κέντρο. Πέρα από την πλάκα, εδώ μπορείτε να δείτε που ψηφίζετε. Ή καλώντας στο 213.136.1500 ή 213.136.4500.

2. Σταματήστε να πρήζετε τ'αρχίδια όποιου κάθεται στην πόρτα και που βρίζει από μέσα του από το πρωί, που δέχτηκε να έρθει να βοηθήσει τσάμπα στις εκλογές, διότι, όχι δεν έχει πλέον τη διάθεση να σας βοηθήσει.

3. Προς την κυβέρνηση: σταματήστε επιτέλους να δίνετε €570 μεροκάματο στους δικαστικούς επιμελητές γιατί υπό οποιοδήποτε πρίσμα, ακόμα και υποκειμενικό, είναι πολλά.

4. Να πάτε οπωσδήποτε να ψηφίσετε γιατί τα λευκά δε βοηθάνε αυτόν που θα έπρεπε.

5. Προσπαθήστε να ψηφίσετε με τον εγκέφαλό σας και όχι με το πουλί σας πάλι, και σταματήστε επιτέλους να ψηφίζετε το χοντρό ή τον ψηλό. Δηλαδή τι περιμένετε, να σας χέσει κιόλας;

6. Ο παππούς που είναι 98 και που συνήθως τον κρύβετε στο κελάρι, βεβαιωθείτε ότι ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ, και δεν θα τον αμολήσετε για να πάει πάλι να ψηφίσει Νεκρή Δημοκρατία γιατί έτσι έχει συνηθίσει να ψηφίζει από τον καιρό του Νώε χωρίς πλέον να ξέρει γιατί. Πείτε "παππού, άντε γαμήσου, εδώ παίζεται το μέλλον των παιδιών σου και των εγγονιών σου, μη σου πω και των δισέγγονων. Αν είναι να κάνεις μαλακία πάλι, καλύτερα να μην πας καθόλου".

7. Μάθετε από πριν αν στους εκλογικούς αντιπρόσωπους στο κέντρο σας, υπάρχει κανένα καλό γκομενάκι, κι αν ναι, τότε χώνεστε κι εσείς εκεί. Θα φάτε που θα φάτε τη μέρα σας, τουλάχιστον να παίρνετε λίγο μάτι.

8. Μετά την καταμέτρηση, μαζευτείτε και πιείτε κανένα καφέ πολύ γλυκό με την υπόλοιπη παρέα, φάτε και κανένα κουλουράκι, γιατί αυτή θα είναι μάλλον η τελευταία γλύκα που θα πάρουμε όλοι μας για πολύ καιρό.

Άντε, εβίβα, και καλή ψήφο.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε φίλε,ωραίο και σοφό (όπως πάντα)
    μπαμπάς Μήτσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι σκατά καταλάβανε που βγήκαν πάλι τα ίδια αποτελέσματα;
    Τώρα;
    Τώρα πάει ο ψηλός με το χοντρό και τον Κουβέλη να βγάλουν κυβέρνηση;
    Και γιατί περίμεναν τώρα και δεν το έκαναν στις 6 Μαΐου; Και τότε συζήτησαν και δεν τα βρήκαν. Τώρα τι άλλαξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή