Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Το ωροσκόπιο της εβδομάδας

Αυτό είναι το ωροσκόπιο της εβδομάδας που ξεκινάει. Το βρήκα από το πρώτο site που μου έβγαλε το google. Ο σχολιασμός είναι με κόκκινο χρώμα για ευνόητους λόγους.

Εβδομάδα 11/6/2012 - 17/6/2012

ΚΡΙΟΣ: Συμφωνίες και συμβόλαια που πιθανό να υπογράψετε σας ευνοούν ιδιαίτερα από αυτήν την εβδομάδα όπου ο Δίας περνάει στο ζώδιο των Διδύμων. (Αν είστε δηλαδή άνεργος και σας έρθει μια πρόταση για δουλειά ή χρεοκοπημένος και σας έρθει προσφορά να πουλήσετε εκείνο το άχρηστο χωράφι, τώρα είναι η ευκαιρία. Προσοχή όμως! μόνο μέχρι την Κυριακή. Από την άλλη εβδομάδα, πάει, πέταξε το πουλάκι) Μη φορτώνετε τον εαυτό σας με ευθύνες που δεν είστε έτοιμοι να αναλάβετε, για να κάνετε το χατίρι κάποιων κοντινών σας προσώπων, γιατί πολύ σύντομα θα το μετανιώσετε. (Αυτό ισχύει βέβαια μόνο για εσάς τους Κριούς. Όλοι οι υπόλοιποι, μπορείτε να αναλαμβάνετε ευθύνες ελεύθερα, ακόμα κι αν είστε άχρηστοι) Απεγκλωβιστείτε από περιοριστικές και αδιέξοδες καταστάσεις που έχετε βρεθεί λόγω βαθιάς εσωτερικής ανασφάλειας και φόβου, που προέρχονται από την παιδική σας ηλικία ακόμα. (αυτή την εβδομάδα είναι η στιγμή να την πείτε επιτέλους στο αφεντικό σας που δε χάνει την ευκαιρία να σας ξεσκίζει. Ακριβώς όπως σας έδερνε κάθε λίγο και λιγάκι ο πατέρας σας όταν ήσασταν 6 χρονών. Δεν έχει σημασία που θα μείνετε άνεργος σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Το σημαντικό είναι ότι δεν πρέπει να αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη)

ΤΑΥΡΟΣ: Η αδιάφορη στάση σας από αυτήν την εβδομάδα όπου ο Δίας περνάει στο ζώδιο των Διδύμων απέναντι σε άτομα που εκτιμάτε ιδιαίτερα, θα είναι μάλλον αδικαιολόγητη. (καθόλου αδικαιολόγητη δεν θα είναι η δική τους αντίδραση, καθώς και αυτοί θα σας γράψουν στ'@@ τους) Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αυξάνονται μέρα με τη μέρα, γεγονός που σας κουράζει αρκετά. (αν δε γράφατε στα παλιά σας τα παπούτσια το αφεντικό σας, δεν θα σας φόρτωνε τόσο) Αυτό είναι όμως και το τίμημα της επιτυχίας. Η πραγματοποίηση ενός αρκετά μακρινού ταξιδιού, θα σας δώσει το χρόνο να σκεφτείτε κάποια πράγματα. (ωραία! αυτό σημαίνει ότι αν πάρουμε ως παραδοχή ότι τα ζώδια είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα στον πληθυσμό, και όλοι οι ταύροι θα πάνε ταξίδι κάπου μακριά, άρα σίγουρα εξωτερικό, τότε αυτή η εβδομάδα θα ωφελήσει και πολύ την κίνηση, μια και η Αθήνα θα έχει πολύ λιγότερο κόσμο)


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αισθάνεστε από αυτήν την εβδομάδα όπου ο Δίας περνάει στο ζώδιό σας πως κάποια πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και εσείς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να τα σταματήσετε. (ένα από αυτά είναι το μοσχαράκι με πουρέ που φάγατε εχθές) Είτε το θέλετε, είτε όχι οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε σπίτι, αλλιώς θα αλλάξουν κάποιες καταστάσεις μέσα σε αυτό. ("έκτακτη είδηση: αύξηση 22% στα διαζύγια αυτή την εβδομάδα. Σε κατακόρυφη άνοδο και η αγορά και ενοικίαση ακινήτων") Έχετε ιδιαίτερη ανάγκη να πάρετε τη γνώμη κάποιων φίλων σας, για να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη άποψη για τα πράγματα. (άλλωστε ήταν πάντα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των διδύμων και μόνο να συζητάνε αυτά που σκέφτονται με τους φίλους τους)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιοι φίλοι και συνεργάτες σας από αυτήν την εβδομάδα όπου ο Δίας περνάει στο ζώδιο των Διδύμων μοιάζουν να έχουν προβλήματα μαζί σας, τα οποία φαίνονται, όμως δεν είναι άλυτα. (διαπιστώνω ότι και σε όλα τα προηγούμενα ζώδια, αυτός ο Δίας που περνάει από τους Δίδυμους δημιουργεί προβλήματα. Δεν γίνεται να του απαγορεύσουμε επιτέλους να περνάει από εκεί;) Καριέρα και οικογένεια, είναι φαινομενικά τουλάχιστον δυο έννοιες αντίθετες. Εσείς όμως τα καταφέρνετε, παρά τα προβλήματα, εξίσου καλά και στα δύο. (άλλωστε κανείς δεν βλέπει αρνητικά για την καριέρα σας το ότι δεν κάθεστε λεπτό παραπάνω στη δουλειά, φεύγετε σφαίρα στις 15.30, δεν σηκώνετε ποτέ τηλέφωνα το απόγευμα, κι εξαφανίζεστε τα Σαββατοκύριακα, αφού ασχολείστε και με την οικογένειά σας) Δεν θα πρέπει να αφήσετε στη μέση θέματα που μπορούν να πάρουν ακόμα και το δρόμο των δικαστηρίων και να σας ταλαιπωρήσουν. (πως όμως υπάρχουν τέτοια θέματα αφού μία πρόταση παραπάνω, τα καταφέρνετε άριστα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά;)

ΛΕΩΝ: Ξεκινήστε από αυτήν την εβδομάδα όπου ο Δίας περνάει στο ζώδιο των Διδύμων μια νέα προσπάθεια πάνω στην οποία θα στηρίξετε πολλές ελπίδες και όνειρα. Προχωρήστε με σοβαρότητα και συνέπεια για να τα καταφέρετε. (υπό άλλες συνθήκες, θα μπορούσατε να τα δείτε πολύ πιο ανέμελα, χαλαρά και παιδιάστικα, και πάλι να τα καταφέρετε. Αλλά όχι αυτή την εβδομάδα. Θέλει σοβαρότητα.) Είναι πολύ πιθανό μία από αυτές τις μέρες ένας ανώτερός σας στη δουλειά να σας φερθεί κάπως άσχημα. (περίεργο) Μην στεναχωριέστε, σύντομα θα το μετανιώσει. (να δείτε που θα σας ζητήσει και συγνώμη, και θα σας δώσει αύξηση) Πολλές οι επαφές σας με φίλους και άτομα γενικότερα που επανέρχονται από τα παλιά στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βλέπετε από αυτήν την εβδομάδα όπου ο Δίας περνάει στο ζώδιο των Διδύμων πως υπάρχει μια δυσκολία να πετύχετε αυτό το θέλετε, (αυτό που λέγαμε με τον πούστη το Δία) με τον ακριβή τρόπο που το θέλετε, και αυτό σας κάνει αναβλητικούς. (στα παπάρια σας δηλαδή όλα) Είσαστε τόσο καλά εκπαιδευμένοι πλέον στα δύσκολα, που το πιο δύσκολο για τους άλλους, μπορεί να είναι το πιο εύκολο πράγμα στα χέρια σας. (και πάλι η αντίφαση με την αμέσως προηγούμενη πρόταση, όπου παρ' όλο που είστε φοβερά εκπαιδευμένοι, "δεν μπορείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε") Θα είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και δεν έχετε καμιά διάθεση για κοινωνικότητα. Θέλετε κοντά σας όσο πιο λίγα άτομα γίνεται. (Σε αντίθεση με τους Λέωντες που αυτή τη βδομάδα θα ξεσκιστούν να βγαίνουν με όλους τους συμμαθητές που είχαν πριν 40 χρόνια στο γυμνάσιο και τους οποίους ανακάλυψαν πάλι, μόλις αυτή την εβδομάδα)

ΖΥΓΟΣ: Στιγμές οικογενειακής γαλήνης (α, ωραία!) από αυτήν την εβδομάδα όπου ο Δίας περνάει στο ζώδιο των Διδύμων παράλληλα με μικροπεριόδους έντασης (α, όχι ωραία! που πήγε η γαλήνη που λέγαμε;), θα εναλλάσσονται για σας από αυτήν την εβδομάδα όπου ο Δίας περνάει στο ζώδιο των Διδύμων. (πούστη Δία) Αν και δεν το συνηθίζετε συχνά θα προτιμήσετε τώρα να βρεθείτε με πολύ κόσμο και όσο γίνεται μακριά από το σπίτι σας. Τα πράγματα είναι αρκετά θετικά για σας και αν αποφύγετε τις υπερβολές, θα έχετε καταφέρει πολλά. (αυτά τώρα, για να καταλάβω, ισχύουν και για την 4χρονη κόρη μου; Γιατί βάσει προγράμματος, δεν τη βλέπω να πηγαίνει και κανα μακρινό ταξίδι αυτή την εβδομάδα. Ούτε και να μαζεύει κόσμο σπίτι την κόβω)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκέφτεστε από αυτήν την εβδομάδα όπου ο Δίας περνάει στο ζώδιο των Διδύμων μόνο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Θα θέλετε να περάσετε το διάστημα αυτό μόνοι μαζί με τα απολύτως αγαπημένα σας πρόσωπα, και κάποια άτομα μάλλον δεν θα σας καταλάβουν. Προσοχή κατά τις εξόδους σας και μην παρασυρθείτε από περιττές ζήλιες για τους αγαπημένους σας και χαλάσετε τις όμορφες αυτές στιγμές. (το κοιτάζω, το ξανακοιτάζω... δηλαδή τι λέει; Αφήστε τη δουλειά, ρίξτε το έξω, αφήστε μακριά τους παρεξηγιάρηδες γνωστούς σας και μην είστε ζηλιάρηδες; Ήταν που ήταν άλλα αντί άλλων τα υπόλοιπα, αλλά εδώ δε βρίσκω καμία συνοχή)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποδεχτείτε από αυτήν την εβδομάδα όπου ο Δίας περνάει στο ζώδιο των Διδύμων κοινωνικές προσκλήσεις και απολαύστε το φαγοπότι και τη διασκέδαση (υπό άλλες συνθήκες και σε γενικές γραμμές θα πρέπει να είστε πολύ καχύποπτοι με φίλους που σας προσκαλούν για τσάμπα φαγητό. Αυτή την εβδομάδα όμως, μπορείτε να το δείτε με καλό μάτι και να περάσετε καλά) δίχως να περιμένετε κάτι παραπάνω. Εισπράξτε σε μεγάλες ποσότητες αγάπη και εκτίμηση από τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας, γιατί αυτό θα σας «ανεβάσει» πολύ. (Αυτό, αν είστε η ψυχή του πάρτυ, αλλιώς κανείς δεν θα προσέξει ότι υπάρχετε) Άγχος και κούραση δεν σας αφήνουν να χαρείτε όπως πρέπει, γι’ αυτό θα προτιμήσετε κάτι ήσυχο με λίγα άτομα. (Ενός του χαρίζανε το γάιδαρο, κι αυτός τον κοίταζε στα δόντια. Αφού είπαμε: άλλοι θα μας καλέσουν. Τι δηλαδή, θα αρχίσουμε τις ερωτήσεις "πόσοι θα είναι εκεί" για να δούμε αν θα πάμε ή όχι;)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε από αυτήν την εβδομάδα όπου ο Δίας περνάει στο ζώδιο των Διδύμων να προσαρμοστείτε και μη σχεδιάσετε τίποτα νέο. (δηλαδή κολυμπήστε χωρίς τύψεις στη ρουτίνα σας, και αφήστε τους αυθορμητισμούς και το δημιουργικό πνεύμα για άλλους. Αυτή την εβδομάδα είστε οι ξενέρωτοι της παρέας) Το διάστημα αυτό είναι καλό για να κάνετε ένα λεπτομερειακό σχεδιασμό για τις δουλειές σας. Χαρείτε τη ζωή περισσότερο αυξάνοντας τους ρυθμούς της διασκέδασής σας. (μα είπαμε να με σχεδιάσουμε τίποτα νέο) Οικογενειακές διαφορές επανέρχονται στο προσκήνιο ζητώντας, αυτή τη φορά άμεσες λύσεις. Αναβολές σε συναντήσεις δεν θα πρέπει να σας προβληματίζουν και πολύ. (και για τις αναβολές σε οικογενειακές συναντήσεις ισχύει αυτό; Γιατί είπαμε ότι δεν αγχωνόμαστε για τις αναβολές, αλλά τα οικογενειακά θέματα, θα λυθούν όλα! Τώρα! όχι τώρα, ΤΩΡΑ!)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλοι από τα παλιά από αυτήν την εβδομάδα όπου ο Δίας περνάει στο ζώδιο των Διδύμων σας ξαναθυμούνται επιστρέφοντας δριμύτεροι. (και μάλλον είναι όλοι τους Λέωντες, που, όπως είπαμε παραπάνω, αυτή τη βδομάδα θυμούνται όλους τους παλιούς τους φίλους) Μην ξεχνάτε πως τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει όταν χτίζετε (ορθογραφικό λάθος, το αφήνω για να τονίσω ένα παραπάνω πόσο ξεφτίλες είναι αυτοί που έκαναν την ανάρτηση του ωροσκοπίου. Δημοτικό δεν πήρες ρεεεεε;;;) επάνω σε συντρίμμια. Μπείτε στην ουσία των πραγμάτων ακόμα κι αν χρειαστεί να έχετε μια περαιτέρω επιμόρφωση. (μπορείτε να αρχίσετε την επιμόρφωση μαθαίνοντας ορθογραφία, αλλιώς μπορεί να καταλήξετε να κάνετε ανάρτηση το ωροσκόπιο στο internet) Τα οικονομικά σας αποθέματα σύντομα θα τελειώσουν αν συνεχίσετε τόσο συχνά τις πολυδάπανες αγορές. (πείτε στους φίλους σας τους Λέωντες να πληρώσουν κι αυτοί που και που κανα ποτάκι, όχι όλο εσείς)

ΙΧΘΕΙΣ: Θα χρειαστεί από αυτήν την εβδομάδα όπου ο Δίας περνάει στο ζώδιο των Διδύμων να ξεκινήσετε τη διαδικασία αναζήτησης νέας κατοικίας. Αναρωτηθείτε αν είστε έτοιμοι να μάθετε την αλήθεια προτού το επιδιώξετε. Μια νέα αρχή μπορεί να γίνει τώρα προκειμένου να καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδά σας. Μην τα βάζετε με τον εαυτό σας που δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας. Άνθρωποι είστε κι εσείς. (Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ανακριβές για μένα: Σίγουρα δεν ψάχνω για νέα κατοικία, είμαι πάντα υπέρμαχος της αλήθειας, ότι κι αν σημαίνει αυτό για τους σκόπιμα ασαφείς αστρολόγους, δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα που να αυξήσει τα έσοδά μου στο προσεχές μέλλον, αντίθετα έχουν μειωθεί, και τέλος, δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που συγκρατούν τα νεύρα τους όπως εγώ ή που είναι λιγότερο εκδηλωτικοί από μένα. Ξεκάθαρα μπορώ να δηλώσω για τις τελευταίες "προβλέψεις": Ένα μάτσο μαλακίες!)

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Έτσι λοιπόν, ενώ αντιλαμβάνομαι τη μανία του κόσμου να πιστεύει ότι η μέρα που γεννήθηκε παίζει κάποιο ρόλο στο αν 58 χρόνια αργότερα δέρνει τα εγγόνια του, ή ότι η ώρα που γεννήθηκε μπορεί να καθορίσει το αν στο μέλλον επαγγελματικά μπορεί να χέζει ράβδους χρυσού αντί για κανονικά σκατά, δεν μπορώ να πω ότι τη συμμερίζομαι.

Ακόμα κι αν διαιρέσουμε τα 7 δις που γίναμε με το 144 (που είναι το πλήθος των συνδυασμών 12 ζωδίων με 12 ωροσκόπους) βγαίνει ένα νούμερο κοντά στα 49 εκατομμύρια. Η ιδέα λοιπόν ότι ομάδες 49 εκατομμυρίων ανθρώπων πρόκειται να έχουν ίδιους χαρακτήρες, ίδια συναισθήματα, ίδια "τύχη", ίδια κατάληξη, ίδια επαγγελματική πορεία, ίδιες κλίσεις, ίδιους χαρακτήρες, ή έστω παραπλήσια, και όλα αυτά ανεξάρτητα από τη γεωγραφική τους θέση, τις κοινωνικές συνθήκες, το πολίτευμα, το θρήσκευμα, την οικονομική θέση της περιοχής που μένουν, το φύλο, την ηλικία κλπ κλπ, εμένα μου φαίνεται το λιγότερο παρανοϊκό.

Αν θέλετε, μπορώ να σας δώσω εγώ το ωροσκόπιο για πάντα και να σταματήσει όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι που βλέπουμε στα περιοδικά, στο ίντερνετ και στην τηλεόραση, όπου σαν αποτυχημένη μάγισσα, μία ηλίθια χοντρή δεν μπορεί να "προβλέψει" ούτε πότε θα χάσει κανα κιλό...

Ωροσκόπιο:
Αυτό τον καιρό, όπως και κάθε καιρό, από πάντα και για πάντα, κάποια πράγματα θα πηγαίνουν καλά, και κάποια όχι. Δεν αποκλείεται κάτι που θέλατε πολύ, να πραγματοποιηθεί, αλλά δεν είναι και σίγουρο. Πιθανόν να απογοητεύεστε γιατί έχετε πολλά προβλήματα που είναι σίγουρα πιο σημαντικά από τα αντίστοιχα του διπλανού. Όλο αυτό λέγεται ζωή. Μην προσπαθήσετε να το αποφύγετε, γιατί θα χάσετε όπως και να'χει.
Προσπαθείτε να αντιμετωπίζετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα θέματα που σας απασχολούν αναζητώντας την ισορροπία. Αν μπορείτε, να βοηθάτε τους άλλους. Αν δεν μπορείτε, τουλάχιστον μην τους προκαλείτε κακό.
Να βρίσκετε την ευκαιρία να γελάτε και να χαμογελάτε συχνά γιατί κάνει καλό και στο σώμα και στη διάθεση.
Δουλεύετε για να βρείτε ένα χώρο δημιουργίας. Μην απομακρύνεστε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα για χάρη της δουλειάς. Η ευχή των "επιτυχημένων" λίγο πριν το θάνατό τους είναι πάντα "μακάρι να μην είχα δουλέψει τόσο πολύ, και να είχα περάσει περισσότερο χρόνο με τους δικούς μου".
Να προσφέρετε σε αυτούς που αγαπάτε το καλύτερο που μπορείτε.
Να συμπεριφέρεστε σωστά και ενάρετα ακόμα κι όταν δεν σας παρακολουθούν.
...επίσης, να τρώτε φρούτα και να πίνετε πολύ νερό γιατί κάνει καλό, και να κάθεστε χωρίς να καμπουριάζετε...

1 σχόλιο:

  1. Υδροχόος ψάχνει Λέωντες για να βγούμε και να με κεράσουν. Δεκτοι και Ιχθείς (οι ταυροι, κριοι, οφιούχοι κλπ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή