Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Παίρνεις εσύ, αλλά αυτός δεν απαντάει!

Αναφέρομαι στις περιπτώσεις που υπάρχει μία ανάγκη, οποιουδήποτε είδους, έχεις ένα πρόβλημα, και παίρνεις τηλέφωνο αυτόν που ξέρει.
Μόνο που αυτός δεν απαντάει, κι εσύ καταλήγεις έτσι:

Το ρεζουμέ φιλαράκο που δεν απαντάς, είναι ότι την πάτησες, γιατί σχεδόν ότι και να κάνεις, θα βγεις μαλάκας.

Έχουμε λοιπόν:


Παίρνεις και δεν απαντάει. Δύο ενδεχόμενα. Είτε το βλέπει, είτε δεν το βλέπει. Αν δεν το δει, τότε κατηγοριοποιείται ως μαλάκας και τελειώνει το ζήτημα.

Αν το δει, τότε υπάρχουν 2 ενδεχόμενα. Είτε θα σε πάρει να δει τι θες, είτε δεν θα σε πάρει. Αν δεν σε πάρει, τότε κατηγοριοποιείται ως μαλάκας και τελειώνει το ζήτημα.

Αν σε πάρει, τότε υπάρχουν 2 ενδεχόμενα. Είτε έχεις λύσει το πρόβλημα, είτε δεν το έχεις λύσει. Αν δεν το έχεις λύσει, τότε έχει ήδη κατηγοριοποιηθεί ως μαλάκας γιατί νιώθεις ότι εξαιτίας του ταλαιπωρείσαι, γιατί αν το είχε σηκώσει θα είχες λύσει το πρόβλημα. Παρ' όλ' αυτά, επειδή ακόμα δεν το έχεις λύσει και τουλάχιστον σε πήρε, δεν του τα χώνεις γιατί κρέμεσαι από τ'@@ του, ζητάς τη λύση, σου τη λέει και λες κι ευχαριστώ.

Αν το έχεις λύσει, τότε υπάρχουν 2 ενδεχόμενα. Είτε θα σε ρωτήσει τι ήθελες, ή δεν θα σε ρωτήσει τι ήθελες. Αν σε ρωτήσει τι ήθελες, τότε πάλι κατηγοριοποιείται ως μαλάκας γιατί και δεν τον έβρισκες, και ταλαιπωρήθηκες να το λύσεις, και έχεις και το μαλάκα να σε ρωτάει, και παίζει να σου πει ότι θα μπορούσες να το κάνεις και πιο εύκολα.

Αν δεν σε ρωτήσει, τότε είναι η μόνη αποδεκτή περίπτωση, όπου ο καλών δεν βγαίνει μαλάκας και απλώς κλείνεις το τηλέφωνο.

Συμπέρασμα:

Αγαπητέ φίλε παπαράκο που βλέπεις αναπάντητη στο κινητό σου, η μόνη επιλογή που έχεις για να μη βγεις μαλάκας είναι αν ακολουθήσεις την παρακάτω συνομιλία:
_Έλα φίλε, βρήκα την κλήση σου, το έχεις φτιάξει αυτό που ήθελες;
_Ναι.
_Έγινε φίλε, τα λέμε.
_Γειαααα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου