Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Στ' @@ μας το πολιτικό κόστος

Γ. Παπανδρέου: "Δεν με νοιάζει το πολιτικό κόστος"

Και πάνω που έλεγα να κρατηθώ για μετά την εισαγωγή...

Στ' @@ μας ρε για το πολιτικό κόστος.

Δηλαδή για να καταλάβω, μας λες ότι "να, να εγώ δεν υπολογίζω το πολιτικό κόστος που μπορεί να έχουν οι ενέργειές μου" και θέλεις να το εκτιμήσουμε; Το πολιτικό κόστος αφορά μόνο εσένα. Εμείς χεστήκαμε. Έχουμε αληθινά προβλήματα να ασχοληθούμε.

Τώρα θυμήθηκα και το χοντρό που είχε πει στη Βουλή "αναλαμβάνω την ευθύνη" (το αυτονόητο δηλαδή) και: 1ον οι από κάτω χειροκροτούσαν σα χάνοι λες και είπε τίποτα σπουδαίο, και 2ον, και που ανέλαβε την ευθύνη, πλήρωσε τίποτα; Μύρισε τ' αγγούρια, την έκανε νύχτα, τα έκλασε όλα στον επόμενο, και τώρα παίζει play station και γελάει με τους μαλάκες (εμείς είμαστε αυτοί).


«Είναι κρίση εσωτερική αλλά σε εξαιρετικά δυσμενές διεθνές περιβάλλον».
Άλλωστε, δεν υπάρχουν άλλες χώρες που είναι σε χειρότερη κατάσταση χρέους, ούτε σε απόλυτα νούμερα, ούτε σε ποσοστιαία ως προς το ΑΕΠ, σωστά; Ναι, έχεις δίκιο, δεν είναι καθόλου στοχευμένο αυτό που γίνεται... Είναι γενικό.

«Απέναντι σε όσους παλεύουν να μην αλλάξει τίποτα παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και βγάζουμε τη χώρα από την επιτήρηση».
Με μεγάλη προσοχή όμως, μην ενοχλήσουμε τα δικαιώματα των βουλευτών. Α, και να μην ξεχάσουμε για αυτούς που δεν είναι πια βουλευτές και που παίρνουν 2 συντάξεις, να τους δώσουμε τις αναδρομικές αυξήσεις, ε;

«Είμαστε στο πρώτο έτος μιας τριετούς προσπάθειας», είπε ο κ. Παπανδρέου, αναφερόμενος ταυτόχρονα στο χρέος που «μας κληροδότησε η προηγούμενη κατάσταση» με αποτέλεσμα την αναξιοπιστία της χώρας και την ανάγκη προσφυγής της σε «δανεικά χρήματα άλλων λαών που μας επιτρέπουν να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις και να ζούμε με ελλείμματα» και τα οποία η Ελλάδα θα επιστρέψει.
Φυσικά και η προηγούμενη κατάσταση φταίει. Γιατί αν δεν ήταν, τώρα θα είχαμε ξεχρεώσει.
Επίσης, πριν από την προηγούμενη κατάσταση, ήταν άλλος. Δεν ήσουν εσύ...
Όσο για τα δανεικά, φυσικά και θα τα επιστρέψει η Ελλάδα. Για τόσο μαλάκες μας έχεις, που δεν καταλαβαίνουμε ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη...

«Αυτή την στιγμή προέχει η πατρίδα, ούτε εγώ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε τα κόμματα, μπροστά στον κίνδυνο να μείνει η Ελλάδα χρόνια πίσω, θα κάνω το καθήκον μου, δεν με νοιάζει το σαράκι του μικροκομματισμού και το πολιτικό κόστος»
Κοίτα ρε πούστη που προσπαθεί να πείσει ότι τα πιστεύει...
«ο πολίτης ξέρει πως τα ψέματα έχουν τελειώσει»
Οπότε, ώρα είναι να σταματήσεις κι εσύ. Άντε μπράβο...
μπρρρ....
ανακατεύτηκα πάλι...

2 σχόλια:

  1. Ορίστε ποιοι μας κυβερνούν…
    Ορίστε ποιους εμπιστευτήκαμε για να διεκδικούν τα δικαιώματα του λαού τους…
    Αυτούς που την αγανάκτησή μας την θεωρούν μια μόδα που σύντομα θα περάσει…
    Ντροπή μας που υπάρχουν ακόμη τέτοιοι άνθρωποι σε τέτοιες θέσεις…
    κάθε μέρα εκεί θα μας βρίσκουν…
    http://eleftheri-ptosi.blogspot.com/2011/05/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή