Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Κατούρημα και νοημοσύνη

Η θεωρία που αποδεικνύουμε σήμερα είναι ότι η νοημοσύνη ενός εν ανάγκη κατουρήματος αρσενικού είναι αντιστρόφως ανάλογη της στάθμης στην κύστη του.

Δηλαδή, όσο πιο πολύ κατουριέται κάποιος, τόσο πιο βλάκας είναι.

Η συγκεκριμένη θεωρία προέκυψε από το γεγονός που επανειλημμένως έχω παρατηρήσει όντας από τη μέσα μεριά της πόρτας.

Το γεγονός που παρατηρείται είναι το εξής: Ενώ κάποιος είναι μέσα στην τουαλέτα (εγώ) και ενώ η πόρτα είναι κλειδωμένη (προφανώς) κάποιος απ' έξω, πάει να μπει μέσα, χωρίς να χτυπήσει πρώτα δοκιμαστικά, χωρίς να λάβει υπόψη του το οπτικό ερέθισμα που λέει ότι η πόρτα είναι κλειδωμένη, και με μία βία, δύναμη και θόρυβο που μαρτυράει μία αδικαιολόγητη σιγουριά ότι η πόρτα είναι ξεκλείδωτη και κανείς δεν είναι μέσα.

Το αποτέλεσμα βέβαια από το τελευταίο είναι ότι εσύ εκείνη την ώρα μέσα, όντας στην κορύφωση της προσπάθειας να βγάλεις τον πύθωνα σε 1 κομμάτι, ξαφνιάζεσαι τόσο πολύ, που αν δεν πεταχτείς στο ταβάνι, το ελάχιστο, έχεις κόψει τον πίθωνα στη μέση και πρέπει να περιμένεις το επόμενο χέσιμο για να δοκιμάσεις πάλι το επίτευγμα.

Γιατί όμως ο έξω είναι τόσο αδικαιολόγητος; Κατ' αρχήν γιατί είναι αρκετά γύφτος ώστε να μη χτυπήσει δοκιμαστικά. Ρε καραγκιόζη, ακόμα κι ανοιχτή λίγο να ήταν η πόρτα, δεν χτυπάς δοκιμαστικά μήπως ο μέσα είναι παπάρας κι εσύ μπεις και έρθεις ενώπιος ενωπίω με τη μαλαπέρδα του;

Δεύτερον, γιατί η σκέψη που κάνει δε χαρακτηρίζεται από κοινή λογική: "Μέσα μπορεί να είναι κάποιος, μπορεί και όχι. Εγώ καλού καλού ΔΕΝ θα χτυπήσω. Τι δηλαδή, να είναι άδεια και εγώ να έχω χτυπήσει τσάμπα και βερεσέ;"
Ούστ!

Ο έξω όμως είναι παπάρας και για ένα άλλο πολύ σημαντικό λόγο. Γι' αυτό:

Έτσι μοιάζει το πόμολο της πόρτας της τουαλέτας απ' έξω, όταν είναι κλειδωμένη.

Δεν υπάρχει μηχανισμός ξεκλειδώματος απ' έξω, και όταν είναι κλειδωμένη σε εκείνο το μικρό στρογγυλό, το χρώμα είναι ΚΟΚΚΙΝΟ. Δηλαδή δεν προχωράς. Δεν μπορείς να μπεις. STOP. Είναι κλειδωμένη.

Και μάντεψε: Προφανώς, δεν μπορεί να κλειδωθεί απ' έξω.

Κατά συνέπεια, αν βλέπεις αυτό (<--) σημαίνει αφενός ότι φιλαράκο δεν μπαίνεις, άρα δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις, καθώς επίσης και ότι κάποιος είναι μέσα, αφού η πόρτα κλειδώνει μόνο από μέσα. Και μέσα, την τελευταία φορά που κοίταξα, δεν υπάρχει μηχανισμός τηλεμεταφοράς.

Οπότε, βλάκα: Την επόμενη φορά που η κύστη σου είναι γεμάτη, προσπάθησε να διοχετεύσεις λίγη φαιά ουσία ΚΑΙ στο πάνω κεφάλι, και να μη δοκιμάσεις καν να ανοίξεις την πόρτα μου, γιατί μπορεί να αποφασίσω να ανοίξω την πόρτα πριν φύγεις και να τελειώσω την εργασία μου πάνω σου.

Βλάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου