Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Διαμαντοπούλου, δώσε μας το παράδειγμα!

Πάμε να δούμε το βίντεο...


Η κυρία λοιπόν βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου, θήχτηκε... και λέει "δεν μπορώ να καταλάβω, και ζητώ να ανακαλέσει, από τον εισηγητή του ΚΚΕ, τη μεγαλοπρεπή δήλωση ότι ο νόμος αυτός δεν θα εφαρμοστεί".

Τι δεν κατάλαβες κυρά μου; Σε τι γλώσσα θέλεις να σου το πουν; Εννοούν, ότι Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ!

Τι ακριβώς σε πείραξε; Α! κάτσε κάτσε, μας εξηγείς:

"Είμαι μέλος του κοινοβουλίου (μεγάλη επιτυχία... τονώνει την αξιοπιστία σου αυτό, δεν το συζητώ) και δεν υπάρχει καμία αποδοχή στο ότι δεν θα εφαρμοστούν οι νόμοι".

Δηλαδή, εσύ και η σκατοπαρέα σου, τους νόμους τους εφαρμόζετε... Και γιατί ρε αλήτες δεν είσαστε όλοι στη φυλακή τότε;

"Οι νόμοι στη δημοκρατία εφαρμόζονται"
Έλα μου; Εγώ νόμιζα ότι έχουμε στο τιμόνι της χώρας κάτι ιδιοτελείς εγωκεντρικούς ψεύτες ξένων συμφερόντων που τους έβαλαν εκεί τα αφεντικά τους για να προωθήσουν με παραπλάνηση μία χούντα που ο λαός νομίζει ότι μόνος του επέλεξε με τελικό σκοπό την εξαθλίωση των ανθρώπων και τη διάλυση του κράτους... Για ποια δημοκρατία μιλάμε;

"Κυρία πρόεδρε, υπάρχει κάποιος που μας λέει, σε όλους, τι θα κάνουμε. Είναι ο λαός και το σύνταγμα της χώρας". 
Ναιαιαιαιαι... αλλά ίσως σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.
Όχι σε αυτό.

Γιατί, την τελευταία φορά που κοίταξα γύρω μου, οι βουλετές, κι εσύ μαζί, μάλλον μακράν είναι του πνεύματός σας το "διοικείν διά του παραδείγματος".

Εσύ που τώρα έβαλες τα Ελληνικά πανεπιστήμια σε υψηλή τροχιά εφάμηλη με τα καλύτερα διεθνή πανεπιστήμια, γιατί δε φέρνεις πίσω το γιο σου από το Southampton για να πάει σε ένα Ελληνικό;

Φέρτον να απολαύσει κι αυτός τη δωρεάν παιδεία μαζί με τους χιλιάδες γονείς που από Δευτέρα θα πάνε να αγοράσουν τα δωρεάν σχολικά βιβλία για τα παιδιά τους, αν βρουν.

Κι αν μας απαντήσεις αυτό, πες μας και πως κάνουν τόσο μεγάλες περιουσίες όλοι οι πολιτικοί, που αν τα βάλεις κάτω με νούμερα, φαίνεται ότι ο ένας κι ο άλλος έχουν φάει λεφτά του κράτους αλλά παρ' όλ' αυτά μένουν στις θέσεις τους για να φάνε κι άλλα;

Τι εννοώ να βάλεις κάτω τα νούμερα; Αυτό: Έρχεσαι στην πολιτική και έχεις περιουσία "α". Μέσα σε 10 χρόνια το εισόδημα που παίρνεις από την πολιτική, χωρίς να σπαταλήσεις ούτε ευρώ (μη ρεαλιστικό, το ξέρω) σου φτάνουν για να φτιάξεις άλλη τόση και να έχεις "2α". Εσύ όμως σε αυτό το διάστημα εμφανίζεσαι με περιουσία "10α". Αυτό εννοώ, δεν ταιριάζουν τα νούμερα...

Οπότε τουλάχιστον άσε τις θεατρινίστικες παπαριές όταν ξέρεις πολύ καλά, ότι στα παπάρια σας γράφετε και τους νόμους, και το λαό, και το σύνταγμα.

Σαν είσαι μάγκας, απόδειξε με τις πράξεις σου το αντίθετο!

Κι έτσι για κερασάκι, ορίστε και το βίντεο που τη ρωτάνε, "εσένα μωρή ο γιός σου πήγε σε δημόσιο σχολείο;" και αντί για ένα ναι ή όχι μιλάει πάνω από δύο λεπτά υπεκφεύγοντας συνεχώς και "κλείνει" την απάντησή της, χωρίς ουσιαστικά να μας πει.


2 σχόλια:

  1. χαχαχα θεικο το βιντεο πραγματικα δεν υπαρχουν πλεον ολοι αυτοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωωω σκατά... μου φάγανε το τελευταίο βίντεο... άντε να το βρω τώρα πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή