Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ο Γουλιέλμος και το Κατερινιώ

Σε πρώτη αποκλειστικότητα (εννοείται, αφού δεν το πήρε κανείς άλλος χαμπάρι, μόνο εμείς) μάθαμε ότι ο Γουλιέλμος (ο William) και το Κατερινιώ (η Kate ντε...) παντρεύτηκαν επιτέλους (για να το αποκαταστήσει το κορίτσι που το ατίμαζε τόσο καιρό).


Το κοριτσάκι κάτω αριστερά το βλέπω λίγο τρομοκρατημένο, αλλά εντάξει.
Είναι βλέπεις που το τρόμαξε ο τόσος κόσμος, μια και υπήρχε μια τεράστια κοσμοσυρροή από βλαμμένα για να δουν το πανηγύρι.
Επίσης, ήταν και η σκατόγρια εκεί, που θα τους θάψει όλους έτσι όπως πάει, μια και η μάνα της τελικά δεν τα κατάφερε.



Γενικά πάντως καλά πήγε. Λίγο βέβαια σκάλωσε το δαχτυλίδι στη δαχτυλούμπα της χοντρής γιατί φαίνεται πως της έκατσαν στο στομάχι οι τούρτες που καταβρόχθησε την προηγούμενη από το άγχος.

Σπρώξε καημένε... _"Βάστα λίγο... θα σπρώξω"
Στο λαιμό των εγγλέζων φορολογούμενων έκατσαν βέβαια βαριά και τα έξοδα.
Έχουμε και λέμε: καμιά 50αριά χιλιάρικα είναι τα φορέματα της νύφης και των παράνυφων (τσάμπα). 580 χιλιάρικα το λελουδικό, 55 χιλιάρικα το επιδόρπιο, και καμιά εκατοστή το catering. Επτάμισι χιλιάρικα οι χαλκάδες, αλλά τελικά όλα αυτά είναι ψίχουλα μπροστά στο τσεκούριτι (τους ασφαλίτες δηλαδή) που θέλουν ούτε λίγο ούτε πολύ, 22 μύρια. Κι αυτά είναι μέρος των εξόδων. Η σούμα υπολογίζεται λέει στα 28 με 36 μύρια ευρώ.

Αλλά πληρώνουν και οι γονείς της νύφης, δε λέω... γύρω στα 115 χιλιάρικα που είχε αφήσει ο παππούς (θεός σ'χωρέστον) στο κορίτσι.

Το χαριτωμένο της υπόθεσης δεν είναι τα έξοδα όμως, αλλά τα έσοδα. Γιατί βέβαια τα "δικαιώματα του γάμου" τα μοσχοπούλησαν σε όλα τα κανάλια και τα περιοδικά για να είναι εκεί, κλπ κλπ. Τα έσοδα λοιπόν υπολογίζονται στα 700 μύρια. Μιλάμε για πολύ γερή μπάζα. Επίσης, μόνο οι τουρίστες που πήγαν από τα διάφορα μέρη του κόσμου για να δουν το γάμο (μη χέσω) άφησαν στην Αγγλική οικονομία 120 μύρια.

Κι αυτός ο γάμος, γίνεται με μία παγκόσμια προβολή, σε μια εποχή που η κρίση χτυπάει τους πάντες, και που μία τέτοια προβολή είναι τουλάχιστον προκλητική.

Βέβαια, κρίση ξε-κρίση, αυτό δε νομίζω να το δούμε ποτέ:


Τέλος πάντων.

Το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι:

Γουλιέλμε; Παντρεύτηκες; ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!!!

Κι εσείς παπάρες Άγγλοι, όχι μόνο τα χώσατε χοντρά για άλλη μια φορά για μαλακίες (εκτός από το 1 δις που δίνετε κάθε χρόνο για να συντηρείτε τους παπαρογαλάζιους και τον ηλίθιο θεσμό τους) οργανώσατε και μερικές χιλιάδες πάρτυ σε όλο το Λονδίνο για να το γιορτάσετε. Γιατί πως να το κάνουμε... Με το Γουίλιαμ, μαζί γ@***σατε εχθές το βράδυ, κι όσο να 'ναι, με τέτοια οικειότητα, αξίζει να ξοδευτείς για να πάρεις κι εσύ λίγη από τη χαρά του.

Μπετόβλακα!

2 σχόλια:

  1. έχυσες νταμιτζάνες παλι σε μάπα καραπουτανάρας με το νέο σου άρθρο! και μετά την έφτυσες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή