Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Υπουργείο Ανάπτυξης: Για να πάει μπροστά ο τόπος.

Κι ενώ εμείς οι μηχανόβιοι υποτίθεται ότι ζοριζόμαστε λιγότερο με το parking, όταν καλούνται να παρκάρουν πάαααρα πολλές μηχανές με περιορισμένες επιλογές, και πάλι μπορεί να έχουμε πρόβλημα.

Το ένα πρόβλημα, στη Μεσογείων, το λύσαμε δημιουργώντας ένα άλλο, καθώς ο άδειος χώρος του κτηριακού συγκροτήματος δίπλα στο Ερρίκος Ντυνάν είναι σαν οικόπεδο. Να σου λοιπόν όλες οι μηχανές πάνω στο πεζοδρόμιο εκεί. Βρήκαμε parking αλλά οι πεζοί κόντευαν να μην έχουν μέρος να σταθούν.

Ήρθε λοιπόν ο superman, απόλυτος άρχων, διοικητής τροχαίας Καισαριανής, και μέγας troobleshooter:


Και λέει: "Ακούστε παιδιά μου! Επειδή έχετε πρήξει τα ούμπαλα των πεζών, θα μου αδειάσετε το πεζοδρόμιο στη Μεσογείων και τραβάτε να παρκάρετε στους πίσω δρόμους".

Και για λίγο καιρό όλα ήταν καλά. Μάλιστα πίσω από το Υπουργείο ανάπτυξης είναι ένα άδειο πεζοδρόμιο γύρω στα 4 μέτρα, που γέμιζε με πάρα πολλές μηχανές, βάλε λίγο και τους άλλους παράδρομους, και όλοι ήταν πάλι ευτυχισμένοι.

Μέχρι που το υπουργείο ανάπτυξης ξόδεψε λίγα από τα λεφτά μας για να πάει μπροστά αυτός ο τόπος, κι έβαλε αυτό το κάγκελο:


Εδώ και λίγους μήνες λοιπόν, αυτός ο άδειος πλέον χώρος κάθεται εκεί και μας κοιτάει. Δεν ξέρω αν ήταν δικαιολογημένη η κίνηση ή όχι, πάντως το έκαναν μετά από εκείνη τη βόμβα στο εφετείο (ή που σκατά ήταν) και μάλλον πήγε το σκατό στην κάλτσα και φοβήθηκαν μήπως κάποιο πρωί κάποιος που παρκάρει εκεί τη μηχανή του για να πάει στη δουλειά, ξεχάσει τη βόμβα του μέσα στη μπαγκαζιέρα, με αποτέλεσμα να σκάσει και να τους χαλάσει το σοβά.

Τέλος πάντων, φύγαμε κι από εκεί. Τώρα έχουμε πιάσει πιο πολύ τους γύρω δρόμους, και μας κυνηγάνε κάτι γερόντια που δεν έχουν δουλειά και που κοιτάνε να βρουν κάτι να τους ενοχλήσει. Βρήκαν λοιπόν τις μηχανές που είναι στα πεζοδρόμια έξω από τις πολυκατοικίες (δε λέω, όχι άδικα, σύμφωνοι, αλλά κι εμείς που να τις βάλουμε, στον κ*λο μας;) και παραπονιούνται και λένε ότι είναι παράνομο, και θα φωνάξουν (ποιον;) το διοικητή της τροχαίας Καισαριανής να μας διώξει, ο οποίος βέβαια ήταν αυτός που εξ' αρχής μας έστειλε στους πίσω δρόμους.

Έτσι είναι ο κύκλος της ζωής. Έχει κλείσει μια χαρά, γιατί εκτός του ότι τώρα πίσω από το υπουργείο ανάπτυξης οι μηχανές έχουν πιάσει όλα τα πεζοδρόμια,  στο μεγάλο parking-οικόπεδο-πεζοδρόμιο μπροστά στη Μεσογείων έχει ξαναγεμίσει μηχανές, οπότε όπου να 'ναι θα ξαναρχίσει ο κύκλος.

Έτσι. Για μια καλύτερη Ελλάδα ρε γαμώτο!

2 σχόλια:

  1. Τη λύση θα τη δώσει το Υπουργείο Εργασίας.Δεν χρειάζεσαι μηχανή για να πηγαίνεις στη δουλειά γιατί δεν θα φεύγεις από τη δουλειά. Λιγότερο καυσαέριο περισσότερη ανάπτυξη.
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΓΑΣΙΑΣ: μην πάρεις μηχανή πάρε sleepingbag

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ή μπορεί να λυθεί αν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ δουλειά πλέον για να πηγαίνεις...
    Όπου να 'ναι, ίσως το δούμε κι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή