Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Παξοί: Απομυθοποίηση; Ή μήπως όχι;

Ίσως η απάντηση είναι ότι εξαρτάται.

Αν δεν αφήσεις να σε παρασύρει όλη αυτή η διαφήμιση που γίνεται και που παρουσιάζει τους Παξούς ως τη Χαβάη, τις Μπαχάμες και τις Μαλδίβες του Ιονίου, μπορεί να τους δεις με αντικειμενικό μάτι και να κρίνεις μόνος σου.

Εγώ είναι η αλήθεια πήγα τελείως απροετοίμαστος με την έννοια του ότι δεν έψαξα στο internet και δεν ρώτησα κανένα για το τι θα περιμένω. Επέλεξα τους Παξούς απλώς από τη φήμη τους και από το ότι δεν είχα ξαναπάει.

Κι ενώ η αλήθεια είναι ότι εκεί βρήκα πολλούς λόγους για να γκρινιάξω, και μάλιστα ήθελα να τους αναλύσω κι εδώ, μάλλον που μόνο επιγραμματικά μπορώ να τους αναφέρω γιατί η τελική εντύπωση τελικά ήταν διαφορετική.

Οπότε η ιδέα του "πάω στις Μαλδίβες αλλά πιο κοντά και πιο φτηνά" αρχικά πικρίζει από:
  • το καράβι που πάει πιο αργά κι από την καθυστέρηση και είναι πανάκριβο.
  • τους κατσικόδρομους στους οποίους οι ντόπιοι τρέχουν γιατί ρε παιδί μου πως να το κάνουμε, τον ξέρουμε το δρόμο (εγώ υπόψην δεν έβαλα ποτέ πάνω από τρίτη ταχύτητα).
  • τους πιο μικρούς παράδρομους που είναι πλάτος όσο το αυτοκίνητο και έτσι και συναντήσεις κι άλλον την έκατσες.
  • το ότι τα πάντα είναι πανάκριβα (π.χ. η βενζίνη ήταν €1,86 τώρα που στην Αθήνα βρίσκεις με €1,60) από τα προϊόντα στα mini market μέχρι τα bar και τις ταβέρνες.
  • την καριόλα στο πρακτορείο που ενώ εκφράζαμε ανοιχτά το ότι καλό θα ήταν να φύγουμε μεσημέρι αυτή μας έλεγε ότι μόνο στις 15.30 έχει καράβι, μόνο και μόνο για να μάθουμε αργότερα ότι 15.30 είχε για τις διαδρομές που πουλούσε ΑΥΤΗ, κι ότι αν πηγαίναμε σε άλλο πρακτορείο, θα βρίσκαμε π.χ. και για τις 12.30, κι έτσι δεν θα φτάναμε Αθήνα μετά τις 12 τη νύχτα.
  • τις καβατζοταβέρνες που επειδή σκατόλαχε και το μαγαζί το είχε πάνω στην ερημική παραλία, είχε κάτι μερίδες σαν τασάκι, πανάκριβες και έκανε και την πουστιά να σου φέρει ως λογαριασμό το δελτίο παραγγελίας μπας και δεν το προσέξεις και δεν κόψει απόδειξη.
  • τα "φανταστικά κρυστάλινα νερά" τα οποία εγώ όχι μόνο δεν βρήκα πουθενά, αλλά όλες οι "παραλίες" ήταν από έξω μέχρι μέσα πέτρες, πλακούρες και σε ορισμένες περιπτώσεις και θολούρα.
  • το ότι για να βρεις αυτά τα νερά (που τελικά απ' ότι φαίνεται υπάρχουν) πρέπει να φας μία μέρα για να κάνεις το γύρο του νησιού και να φας ταυτόχρονα το καυσαέριο της αρκούδας από την όπισθεν που κάνει ο τυπάς για να φωτογραφίσουν οι γιαπωνέζοι την κουράδα της νυχτερίδας τέρμα μέσα και στην τελευταία σπηλίτσα.
ΟΜΩΣ:

Ήταν μία εβδομάδα μακριά από τα πάντα, μέσα στον ήλιο, την ησυχία, την ξεγνοιασιά, και στο τέλος η χαλάρωση που περνούσε στο σώμα και στο πνεύμα σου ήταν εμφανής.

Ήταν μία απόδραση ουσιαστική από την καθημερινότητα μέσα σε μία άλλου είδους ρουτίνα (θάλασσα-φαγητό-ύπνος-θάλασσα-βόλτα-γλυκό-ύπνος) που σε συνδυασμό με ένα καταπράσινο τοπίο όπου κι αν κοιτούσες μπορώ να πω ότι τελικά φεύγεις με καλή εντύπωση.

Εκτός κι αν έχουν συμβεί και τραγικά πράγματα όπως να σε χέσουν 2-3 φορές πουλιά, να σου τρακάρουν το αυτοκίνητο, να βγει έξω από το δρόμο σε κάποιο κατσικόδρομο τη νύχτα, να σου σπάσει ο άξονας, να καείς από τον ήλιο, να συγκάψουν τ'@@ σου και να μην μπορείς καν να χέσεις, να πατήσεις σκατά στη βραδινή σου βόλτα, να σε σερβίρουν μπόμπα και να πάθεις δηλητηρίαση από την πίτα γύρο ασβό που έφαγες το μεσημέρι. Τότε, εντάξει. Μπορείς να χαλαστείς.

Εν τέλει: θα ξαναπάω;

Όχι. Όμως μπορώ να πω με σχετική βεβαιότητα ότι σε αυτή μας τη συνάντηση οι Παξοί σε μεγάλο βαθμό με κέρδισαν.
 

43 σχόλια:

  1. εγω που σε ξερω παντως....καταλαβαινω οτι περασες αρκετα καλα....το οτι δεν υπηρχε περιπτωση να μην βρεις Ολα τα αρνητικα το ξεραμε...και τωρα ξερουμε ποιον θα ρωτησουμε για τους παξους.....αντε καλη συνεχεια...και περιμενουμε και τα αρνητικα της πατριδας σου ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πατρίδα μου δεν έχει αρνητικά...
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι δεν έχει η πατρίδα σου ;;;;;;; χαχαχαχαχ πολύ καλό !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνώμη ρε φίλε επειδη εσυ πήγες απροετοίμαστος τι περίμενες να βρείς σ ενα μικρο νησάκι?
    Τα καράβια στα περισσότερα νησιά είναι χρέπια..κ πάνε με 5.
    Για τους δρόμους τι ήθελες εθνική οδό για 14 χλμ που είναι όλο κι ολο το νησι σε μηκος? Θα σου πρότεινα να ρωτάς τον κόσμο αλλη φορά σε οποιο μέρος κ να πας και για παραλίες και για φαγητό.Οι περισσότεροι έλληνες στα νησιά σου κόβουν τον κώλο.και που δεν γίνονται αυτά? Μα πρέπει να είσαι και ΠΟΛΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ για να σου συμβούν τέτοια πράγματα.. πάντως πέρασες διακοπές με πολύ σασπένς!Αλλά όχι και να σου φταίει το νησί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε, μπες στο booking και σύγκρινε τιμές δωματίων ανάμεσα σε νησιά... Οι παξινοί να προσγειωθούν στην Ελληνική πραγματικότητα γιατί τον έχουν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ... Όσο ωραίο νησί και να είναι, ... ποτέ μη σώσω να πάω με τέτοιες τιμές.... μα 80 ευρώ το φθηνότερο δίκλινο πάνω στο βουνό...??? Έκλεισα κι εγώ στην Πλάκα Νάξου με 30 ευρώ μπροστά στη θάλασσα... :P

      Διαγραφή
  5. α, δε μου έφταιξε το νησί, χαλάρωσα μια χαρά γενικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαλαρωσες, αλλα το φαρμακι σου το εριξες! Μαθε ποια ειναι η διαφορα απο 'αντικειμενικο' με 'υποκειμενικο' πριν πεις και γραψεις κατι αλλο, και επισης αφου εισαι τοσο 'διαβασμενος και αντικειμενικος' (αναθεμα με αν εισαι) για πες μας με ποια αλλα μερη συγκρινεις και βγαζεις συμπερασματα? Αλλα ασε φιλε.... αν ειναι να ακουμε τι λεει ο καθενας!!!.... ετσι απλα στο λεω για να καταλαβεις οτι καλο εκανες, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ!!

      Διαγραφή
    2. filaraki!!!!!ante g........oy pou perases ki asxima!!!!!ki ante kai gam...soy poy tha miliseis etsi anoixta gia toys paxoys!!!!!katsikodromoi?ti perimenes re noymero na vreis se ena nisaki 3000 katoikwn attiki odo????noumpa athinaize vlaka!?!?!?!!!!!!!asximo fai psefti vlaka den efages poythena ki an etyxe, apla etyxe de symvainei genika kati tetoio...asximo fai exei tyxei na fas kai spiti s....vlaka, noymero, noympa, kathisterimene, papara, mastoyromene ap'to kaysaerio!!!!noikiase re tsifouti vlaka me 150 eyro ena skafaki me tin parea s kai kante to gyro toy nisioy xwris kaysaeria, kinezous kai kontines lipseis se koyrades nyxteridas....ante me ton kathe vlaka athinezo pou paei diakopes se nisi kai thelei egnatia cinema kai goodys!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. akis mastoras edw kai pare kai ta paparia m athineze!!!!!

      Διαγραφή
    4. Λοιπόν, εκτός του ότι έχω απαντήσει τέρμα κάτω, μου φαίνεται ότι πρέπει να επαναλάβω όλα αυτά που μέσα στο ίδιο το άρθρο αναφέρονται, και τα οποία γράψατε σκόπιμα στα ΔΙΚΑ σας τα παπάρια, μόνο και μόνο να βρείτε ευκαιρία να βρίσετε (και καλά κάνετε στην τελική). Και ΔΕΝ είμαι Αθηναίος.

      Αντιγράφω λοιπόν από παραπάνω:

      1. "...μάλλον που μόνο επιγραμματικά μπορώ να τους αναφέρω γιατί η τελική εντύπωση τελικά ήταν διαφορετική."

      2. "ΟΜΩΣ: Ήταν μία εβδομάδα μακριά από τα πάντα, μέσα στον ήλιο, την ησυχία, την ξεγνοιασιά, και στο τέλος η χαλάρωση που περνούσε στο σώμα και στο πνεύμα σου ήταν εμφανής."

      3. "Ήταν μία απόδραση ουσιαστική από την καθημερινότητα μέσα σε μία άλλου είδους ρουτίνα (θάλασσα-φαγητό-ύπνος-θάλασσα-βόλτα-γλυκό-ύπνος) που σε συνδυασμό με ένα καταπράσινο τοπίο όπου κι αν κοιτούσες μπορώ να πω ότι τελικά φεύγεις με καλή εντύπωση."

      4. "...μπορώ να πω με σχετική βεβαιότητα ότι σε αυτή μας τη συνάντηση οι Παξοί σε μεγάλο βαθμό με κέρδισαν."

      Εντάξει τώρα;

      Διαγραφή
  6. μην ξαναερθεις ρε φιλε κατσε στην αθηνα να σε τρωει η κινηση στην βουλιαγμενης και στην κηφισιας και για να κανεις ενα μπανιο (μονο την κυριακη)θελεις να παρεις και κεφτεδακια( η' μπορει να προτιμας το σουσι) μαζι σου για το ταξιδι που θα κανεις να πας μεχρι τον αλιμο - βουλιαγμενη...........και οσο για τις ταβερνες και τα μπαρ .απ'οτι φαινεται στην αθηνα δεν πρεπει να βγαινεις καθολου.....γιατι ενας εσπρεσσο κανει 4 ευρω ενω στους παξους κανει 2 ευρω και με νερο εμφιαλωμενο οχι νερο που μυριζει χλωρινη..................
    και κατι αλλο εμεις θελουμε στο νησι μας κοσμο που ξερει να απολαμβανει την ποιοτητα με την ομορφια που προσφερει.αν εσυ εισαι γκαντεμης και επεσες στα χειροτερα δε σου φταει κανεις να κανεις τετοια δυσφημιση................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ...ΕΝΑΣ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ-ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΥΤΥΧΩΣ-ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΒΑΛΙΤΖΑ ΤΟΥΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΝΕ....ΝΕΡΑ ΜΕ ΘΟΛΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΜΠΑΡ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΒΡΕ ΖΩΟΝ?????? ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ......ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ...ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ...ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕ 2-3 ΩΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΡΧΕΣΕ ΕΔΩ ΠΑΝΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΑΞΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ!!!!!!!!!!!
      ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΣ ΒΑΡΛΕΛΩΝΗ(ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ).
      ΒΕΝΖΙΝΗ 1.9 ΕΥΡΩ
      ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ 14ΕΥΡΩ
      ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ(ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΑΙ)4 ΕΥΡΩ
      ΤΖΑΤΖΙΚΙ(ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ)4 ΕΥΡΩ
      ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟ 11 ΕΥΡΩ
      ΠΟΤΟ(ΞΕΡΟΣΦΥΡΙ ΟΥΤΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ) 8ΕΥΡΩ
      ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ)
      ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΣΚΕΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
      ΜΠΑΛΑ ΠΑΓΩΤΟ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ 2 ΕΥΡΩ
      ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΤΥΛΙΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ
      ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΗΔΕΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!!!ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ...
      ΟΤΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΝΕ 20 ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΥΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΥΒΟΤΑ ΠΑΡΓΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ......
      ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΗΔΕΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.ΜΙΑ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΙΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ.
      ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΓΑΖΙΩΝ.
      ΚΛΑΙΩ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ......
      ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΜΑΝΑΔΕΝΔΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΛΠΟΥ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΣΙΟΥΣ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 10 ΕΥΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑ ΠΟΛΟ ΤΣΑΝΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΑΚΙΑ Η ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΕΧΕΙ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΘΑΣΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ(ΣΤΟ ΛΟΓΚΟ)ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΡΕΣΕΡΒΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΜΠΥΡΕΣ Η ΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΣΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ ΣΤΟ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ.ΡΩΣΙΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΕΡΒΙΔΕΣ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ;;;;ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ...ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΣΕΙΣ Η ΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΙΩΤΕΣ;;;;;;

      Διαγραφή
  8. ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΣΟΥ.....ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΘΩΛΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ .....ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟ-ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΕΣΥ ΡΕΖΙΛΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ...ΚΑΤΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ FASTFOOD Κ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΤΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ Κ ΘΑΥΜΑΣΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ .....ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ! ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΕΤΣΙ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ , ΑΝ ΠΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ TO DIKO SOY lear jet ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ! ΝΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ! ΓΕΛΟΙΕ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΧΩΡΑΣ ! ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑ Κ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΕΤΣΙ ????? ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΕΡΧΕΣΑΙ Γ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ Μ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΨΡΕΑΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ! ΣΚΑΤΟΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ .Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπουρτζοβλαχοι που γλυφετε τον κωλο των ιταλων για μερικα ευρω.το νησι ειναι απαισιο ακριβο χωρις παραλιες με ηλιθιους κ ξιπασμενους κατοικουσ.καντε μια βολτα ρε γιδια στις κυκλαδες να δειτε τι σημαινει παραδοσιακα γραφικα νησια

      Διαγραφή
  10. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/457400_10150719354210698_1866885262_o.jpg exeis dikio file ...ti pragmata einai auta ???? galazia diafana nera ???? aisxos ! apo ekei pou exei sunu8isei n mpaineis st 8alassa kai otan koitas katw n mn vlepeis oute t podia s tromazeis pws n to kanoume! noumero!!!!!! k alli fora an pas se taverna kai sou fanei akrivo pare kate3ugmeno 4ari !!!!! o freskos astakos agapi mou kostizei ....pigaine vgale monos s astako k meta apo olo auto poula to 15 eurw ....den eimaste goody's kardia m ! gurna st kata4igmena tis athinas pou exoyn idia peripou timi m t freska twn nhsiwn ! ZWON !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το νησί ειναι όντως πολυδιαφημισμένο και υπερεκτιμημένο. Συμφωνώ σχεδόν σε όλα τα αρνητικά που παρέθεσε ο αναρτήσας, αλλα μάλλον σηκώνουν επιπλέον σχολιασμό.
    Όντως το καράβι είναι ακριβό, αλλα σε όλη την περιφέρεια ισχυει η ιδια τιμολογιακή πολιτική. όντως ειναι αργό, αλλα απ'οτι φαινεται δεν συμφέρει τους πλοιοκτήτες να έρθει γρηγορότερο-μεγαλύτερο καράβι στους Παξούς.
    Οι δρόμοι σίγουρα είναι χάλια, αλλα τι θα περιμενε κανεις σε ενα τοσο μικρο νησι, νομιζω οτι και στα υπολοιπα νησια αναλογου μεγέθους, ιδια κατασταση επικρατει. οι παξινοι οντως τρεχουν σαν τρελοι και πιστευουν οτι τους ανηκουν αποκλειστικα αυτα τα 2 μετρα πλατος δρομου. 1000 φορές να παρακρεις καπου τ αμαξι και να νοικιασεις μηχανακι.
    Οι Παξοι ΕΙΝΑΙ πανακριβοι σε συγκριση με αλλα νησιά, απο την βενζινη που για αδικαιολογητο λόγο ειναι πανακριβη και στα 2 βενζιναδικα, τα πανακριβα σουπερμαρκετ, μεχρι το φαγητο και το ποτο που απ'οτι φαινεται οι Παξινοι προσπαθουν μεσα σε 2 μηνες να βγαλουν τα εσοδα για ολο το χρόνο.
    Για τους πράκτορες τι να πω, κλασσικοι Ελληνάρες που αντι να του ενδιαφερει η εξυπηρετηση του κοινού και η καλη εικονα για τις θαλασσιες συγκοινωνίες,που ηδη ειναι κακη, τους ενδιαφερει μονο ο κολος τους και πως θα βγαλουν περισσοτερα απο τον απεναντι.
    Αποδειξεις στα μαγαζιά ετσι κ ετσι, αλλοι ναι, αλλοι οχι, αλλα δεν αγχωνομαστε, με τον καινουργιο νόμο, χωρις αποδειξη φευγεις και χωρις να πληρώσεις!
    Για τις παραλίες το μονο που εχω να σημειώσω ειναι οτι ειναι παντου καθαρές, και αυτο προφανως λογω της απουσιας μεγαλων ξενοδοχειακων εγκαταστασεων, κατα τα αλλα, τιποτα το ιδιαιτερο, πετρα παντου. Όλη η ιστορία, οι 2 παραλιες στους Αντιπαξους που πραγματικα ειναι ονειρικες, αλλα μονο αυτές.
    Στο θεμα της μετακίνησης προς αυτες δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα οσον αφορα τη συχνοτητα των δρομολογίων, μονη ενσταση η απαραδεκτη συμπεριφορα των "ουγκ" βαρκαριδων, που με την πρωτη ευκαιρια θα σε ξευτιλισουν βρισιμο, ή στην καλυτερη θα σου συμπεριφερθουν λες και σου κανουν χαρη που τους δινεις τα ωραια σου λεφτα για να σε ματαφερουν.
    Γενικοτερα το νησι αφηνει καλες εντυπώσεις και αξιζει να το επισκεφθει κανεις για 2 το πολυ 3 μερες που αρκουν για να δεις οτι αξιζει. ενδύκνειται για χαλαρες και ηρεμες διακοπες. Σιγουρα όμως θα μπορουσε να βρισκεται σε πολυ καλυτερο επιπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην ξαναρθεις φιλε μου δεν τρεχει τιποτα....και οσο για το ακριβο αμα βρεις σε αλλο νησι esspesso(που να πεινετε ετσι? οχι κανενα νεροπλυμα) με 2 ευρω και ποτα απο 5 μεχρι 7 ευρω και coctail 8-9 ,ολα με ποτα πρωτης διαλογης να μου σφυριξεις κλεφτικα...το νησι δεν ειναι απο τα φτηνα αλλα δεν το λες και ακριβο σε γενικες γραμμες...εγω π.χ παω διακοπες οπου αντεχει η τσεπη μου!!!! το ιδιο θα σου ελεγα να κανεις και εσυ και ολα μελι γαλα...!!!!

      Διαγραφή
    2. http://www.axortagos.gr/sti-mikono-9-euro-poto.html
      Η ταπεινή Μύκονος έριξε τις τιμές, οι κοσμπολιτικοι Παξοί?
      Χαίρομαι παντως που συμφωνείς σε όλα τα υπόλοιπα...!

      Διαγραφή
  12. Αγαπητοί μου, ΕΙΡΗΝΗ!
    Με σχετική έκπληξη παρατηρώ να αγνοείτε συνειδητά τα σημεία όπου επαινώ τόσο το μέρος όσο και το αποτέλεσμα που έχει πάνω στο σώμα και στο πνεύμα.
    Κάποιος άλλος συνοδοιπόρος, αναφέρει ότι δεν θα έπρεπε να σας απασχολεί η άποψη ΕΝΟΣ και μόνο ανθρώπου, και μάλλον έχει δίκιο.
    Όπως και να ΄χει, σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δν φταίει το νησι πουείστεκομπλεξικοί και ανωριμοι κ δν ξερετε να εκτιμήσετε καποια πραγμαρα ωραια!! Αν δν σου αρεσει να μην ξανα έρθεις ρε φιλε!! Ανθρωπους σαν κ εσενα δν θελουμε να εχουμε.. Με κατι τέτοιους εχει καταστραφεί η Ελλάδα κ είμαστε ετσι οπως ειμαστε!! Κ αμα δν σ αρεσε θα μπορούσες να το κρατήσεις γιά τν πάρτη σου κ να μην τα λες ετσι.. Δν εχουν ολοι τν ίδια γνωμη με εσενα!! Κατσε τωρα στ Αθήνα η οπου αλλου εισαι κ θα δεις τν γλυκα... Ντροπη σου να ξέρεις για τα λόγια σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΑΞΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ!!!!!!!!!!!
      ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΣ ΒΑΡΛΕΛΩΝΗ(ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ).
      ΒΕΝΖΙΝΗ 1.9 ΕΥΡΩ
      ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ 14ΕΥΡΩ
      ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ(ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΑΙ)4 ΕΥΡΩ
      ΤΖΑΤΖΙΚΙ(ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ)4 ΕΥΡΩ
      ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟ 11 ΕΥΡΩ
      ΠΟΤΟ(ΞΕΡΟΣΦΥΡΙ ΟΥΤΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ) 8ΕΥΡΩ
      ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ)
      ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΣΚΕΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
      ΜΠΑΛΑ ΠΑΓΩΤΟ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ 2 ΕΥΡΩ
      ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΤΥΛΙΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ
      ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΗΔΕΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!!!ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ...
      ΟΤΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΝΕ 20 ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΥΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΥΒΟΤΑ ΠΑΡΓΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ......
      ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΗΔΕΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.ΜΙΑ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΙΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ.
      ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΓΑΖΙΩΝ.
      ΚΛΑΙΩ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ......
      ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΜΑΝΑΔΕΝΔΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΛΠΟΥ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΣΙΟΥΣ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 10 ΕΥΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑ ΠΟΛΟ ΤΣΑΝΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΑΚΙΑ Η ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΕΧΕΙ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΘΑΣΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ(ΣΤΟ ΛΟΓΚΟ)ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΡΕΣΕΡΒΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΜΠΥΡΕΣ Η ΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΣΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ ΣΤΟ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ.ΡΩΣΙΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΕΡΒΙΔΕΣ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ;;;;ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ...ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΣΕΙΣ Η ΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΙΩΤΕΣ;;;;;;

      Διαγραφή
  14. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=413356522073705&set=a.222244674518225.52043.194609720615054&type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΝΑΡΡΙΧΙΣΗ ΧΑΛΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ Κ Η ΒΕΝΖΙΝΗ 1.9!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΧΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
    ΟΙ ΠΑΞΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ!!!!!!!!!!!
    ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΣ ΒΑΡΛΕΛΩΝΗ(ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ).
    ΒΕΝΖΙΝΗ 1.9 ΕΥΡΩ
    ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ 14ΕΥΡΩ
    ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ(ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΑΙ)4 ΕΥΡΩ
    ΤΖΑΤΖΙΚΙ(ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ)4 ΕΥΡΩ
    ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟ 11 ΕΥΡΩ
    ΠΟΤΟ(ΞΕΡΟΣΦΥΡΙ ΟΥΤΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ) 8ΕΥΡΩ
    ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ)
    ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΣΚΕΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
    ΜΠΑΛΑ ΠΑΓΩΤΟ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ 2 ΕΥΡΩ
    ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΤΥΛΙΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ
    ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΗΔΕΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!!!ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ...
    ΟΤΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΝΕ 20 ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΥΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΥΒΟΤΑ ΠΑΡΓΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ......
    ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΗΔΕΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.ΜΙΑ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΙΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΓΑΖΙΩΝ.
    ΚΛΑΙΩ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΜΑΝΑΔΕΝΔΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΛΠΟΥ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΣΙΟΥΣ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 10 ΕΥΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑ ΠΟΛΟ ΤΣΑΝΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΑΚΙΑ Η ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΕΧΕΙ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΘΑΣΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ(ΣΤΟ ΛΟΓΚΟ)ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΡΕΣΕΡΒΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΜΠΥΡΕΣ Η ΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΣΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ ΣΤΟ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ.ΡΩΣΙΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΕΡΒΙΔΕΣ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ;;;;ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ...ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΣΕΙΣ Η ΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΙΩΤΕΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βλέπω οι επτανήσιοι παραμένουν γίδια...περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι Παξοι ειναι ενα πολυ καταπρασινο νησι,αξιζει να πατε με σκαφος για να αποφυγετε ολα αυτα που περιγραφτηκαν παραπανω, ειναι πανακριβο το νησι ,το νερο τον Αυγουστο εχει ενα θεματακι....μπορεις ομως να νοικιασεις ενα μηχανακι και να κανεις μια βολτα οπου οι ελιες καταβαινουν μεχρι τη θαλασσα και μυριζουν υπεροχα,να ψαρεψεις και να φας φρεσκο ψαρακι! ή να βρεις το μοναδικο ψαραδικο στο νησι που σου καθαριζει τα ψαρια που αγορασες και να το φτοιαξεις μονο σου, γενικα ολα ειναι πανακριβα οπως και στα κουφονησια, θελουν να βγαλουν σε λιγο χρονικο διαστημα οσα βγαζουν ολοι οι αλλοι σε 1 χρονο. Οι αντιπαξοι ειναι ολα τα λεφτα,νοικιαζοντας ενα βαρκακι ,οι παραλιες (2) μοιαζουν με του porto Cervo της Σαρδηνιας. Τα νερα ειναι κρυσταλο!!! Πηγαινετε καλυτερα Ιουνιο γιατι μετα μετατρεπεται σε Ιταλικη αποικια Με αεροπλανο μεχρι Κερκυρα και μετα με το καραβακι στους Παξους, το πιο φτηνο μεσο και ετσι γλυτωνεις τα 900χλμ πηγαινε-ελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστούμε !!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΑ /ΝΗΣΙΑ!!
      ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!! που ερχοσαστε με ολα τα ψυχολογικα σας για να ξεσπασετε πανω στον μαγαζατορα,στον υπαλληλο κλπ Οι διακοπες ειναι για να χαλαρωνεις.!! και πιστευω οτι οπου και να πατε τα ιδια κ χειροτερα θα κανετε κ θα λετε!!Ειναι στο DNA σας!! απλα σας λυπαμαι!!! και λυπαμαι κ τους κακομοιρους που θα σας εχουν πελατες!!!

      Διαγραφή
  20. Οι διακοπές ειναι για να χαλαρώνεις. Και να σου πιάνουν το κωλαράκι οι μαγαζάτορες. Από έναν νησιωτη που ευτυχώς δεν ζει από τον Τουρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λυπάμαι που δε πέρασες καλά στις διακοπές σου. Προφανώς σου έτυχαν πολλές αναποδιές και πήγες λίγο ‘’στα τυφλά’’. Θα ήθελα να σου πω λίγα πράγματα σχετικά με το νησί και τις παρατηρήσεις σου.
    • Μερικοί δρόμοι είναι στενοί, διότι είναι ένα πολύ μικρό νησάκι , απομακρυσμένο και σχεδόν κρυμμένο μέσα στα νερά του ιονίου. Είναι ένας προορισμός άγνωστος για πολλούς, που όταν τον ανακαλύψεις αποφορτίζεσαι και απομακρύνεσαι αρκετά από τους γρήγορους ρυθμούς τις καθημερινότητας.( 25,322 τ.χλμ.)
    • Το νησάκι αυτό, όπως και κάθε νησί, έχει πολλά εστιατόρια, άλλα δίπλα στη θάλασσα, άλλα όχι, άλλα με θέα γκρεμούς και τοπία, άλλα όχι, άλλα ταβέρνες παραδοσιακές, άλλα κυριλέ εστιατόρια, άλλα με φρέσκα ψάρια, γαρίδες, μύδια και αστακούς, άλλα με κρέας, μαγειρευτά κτλ. Το θέμα είναι τι ζητάς εσύ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αναλόγως με το τι επιλέγεις, θα υπάρξει η ανάλογη τιμή, σέρβις, ακόμα και ποιότητα. Οπωσδήποτε, πρέπει να ρωτήσεις για να κατευθυνθείς προς το καταλληλότερο για εσένα εστιατόριο-ταβέρνα, ώστε να μείνεις ικανοποιημένος.

    • Τα ποτά από τα μπαράκια που ανέφερες, επειδή μένω στην Αθήνα το καλοκαίρι είναι φθηνότερα από την πόλη, όπως και το ίδιο συμβαίνει και με τους καφέδες. Υπάρχουν λοιπόν μπαράκια με υπέροχη θέα, δίπλα στη θάλασσα και είναι ένας χώρος που μπορείς να χαλαρώσεις πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σου και απολαμβάνοντας τη θέα και τη θάλλασα.

    • Οι παραλίες σαφώς και έχουν μεγάλες πέτρες. Η Παξοί είναι ένα νησί που έχει μία ποικιλία από μαγευτικές ακρογιαλιές. Υπάρχει πέτρα, χαλίκι, πιο ψηλό χαλίκι, αλλά και κατάλευκη άμμος ( που θα την λατρέψεις). Όλα αυτά βέβαια, δε μπορείς να τα ανακαλύψεις εσύ, όσο και αν προσπαθήσεις. Είναι τόσο καλά κρυμμένα, ώστε θα πρέπει να ζητήσεις πληροφορίες ώστε να οδηγηθείς σε αυτά τα υπέροχα μαγευτικά τοπία. Ένας καλός τρόπος είναι να νοικιάσεις βαρκάκι με τη παρέα ή τη σχέση σου και να τα γυρίσεις όλα , τις σπηλιές και τα νησάκια. Όπως είναι η Αντίπαξοι η οποία είναι ένα νησάκι άκρως εξωτικό, με πολύ πράσινο, καταγάλανα νερά μαγεμένα τοπία, λευκή άμμο και απίστευτα, απόκρυφα και ‘’άγρια’’ μέρη. Στους Παξούς μπορεί να βρεις, από σκούρα , μέχρι πράσινα, γαλαζοπράσινα και κρυστάλλινα γαλάζια νερά. Ο βυθός είναι πανέμορφος, με μεγάλα και λαμπερά κοχύλια, οπότε και μία κατάδυση είναι επίσης κάτι που δε θα πρέπει να χάσεις.
    Είναι ένα μέρος ήσυχο, εξωτικό και κατάλληλο για καλοκαιρινές διακοπές. Όμως, Θα πρέπει να ενημερωθείς, ώστε να κατευθυνθείς σωστά και να απολαύσεις το ταξίδι σου, χαλαρώνοντας, γεμίζοντας ξανά τις μπαταρίες σου, ώστε να επιστρέψεις στη σκληρή πραγματικότητα. Εγώ επειδή δουλεύω σε τουριστικό γραφείο, καθοδηγώ πελάτες και μη, ώστε να περάσουν όσο πιο όμορφα γίνεται και να αξιοποιήσουν το χρόνο τους στο έπακρο. Ως τώρα δεν είχα παράπονο.. ίσα ίσα. θα χαρώ να βοηθήσω και εσένα στις επιλογές σου και να σου δώσω την οποιαδήποτε πληροφορία, εάν αποφασίσεις να έρθεις κάποια επόμενη φορά. Και θα δεις ότι οι διακοπές σου μπορούν να μετατραπούν, σε μία υπέροχη μαγευτική εμπειρία, σε έναν επίγειο παράδεισο. Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω εσένα και οποιονδήποτε δε γνωρίζει το νησί…. Καλό καλοκαίρι και καλές γαλάζιες βουτιές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Απίστευτη θεωρώ την αντίδραση των ντόπιων σε έναν δυσαρεστημένο τουρίστα. Αισθάνονται καλά να τον βρίζουν με όλων των ειδών τις βρισιές! Ο άνθρωπος δεν πέρασε καλά! Δεν χρειάζεστε τουρίστες από ότι φαίνεται, δεν σας ενδιαφέρει ο τουρίστας, να βρίσετε θέλετε!!!! Φοβερό επίπεδο!!!!Συγχαρητήρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, όχι πέρασα πολύ ωραία. Το γράφω άλλωστε. Απλώς σχολίασα επιγραμματικά και κάποια πράγματα που ήταν αναπόφευκτο να μην προσέξω. Πέραν αυτών γράφω ότι ήταν πλήρως χαλαρωτικά και γαλήνια. Μάλιστα το επεσήμανα σε κάποια σχόλια παρακάτω όταν άρχισαν οι ούγκανοι να βρίζουν χωρίς λόγο.

      Διαγραφή
  25. Δηλαδή αν δεν έχεις μεταφορικο μέσο, ούτε αμάξι ούτε μηχανάκι, κ μικρο μπάτζετ, δεν το συζητάμε καν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δηλαδή αν δεν έχεις μεταφορικο μέσο, ούτε αμάξι ούτε μηχανάκι, κ μικρο μπάτζετ, δεν το συζητάμε καν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λοιπον να ξεκινησω με το νησακι σας..δεν ειναι ετσι οπως το παρουσιαζεται σκατομαλακες νησιωτες.και για να σας προλαβω εχω παει σε περισσοτερα απο οτι εσεις που δεν κουνιεστε σκατοτεμπεληδες και καθεστε μεχρι να ψοφισετε σε ενα κωλονησο γαμοντας κατσικες..οσοι πουτανας γιοι εχουν γραψει οτι μας εχει φαει το καυσαεριο και τι να περιμεναμε απο το κωλονησο ποιοι;τα γραψανε;οι κωλονησιωτες βεβαια..αλλα εχετε ξεχασει βρε πουτανοπαιδια απο κουνια ποιοι σας ταιζανε τοσα χρονια..οι ελληνες..τωρα καθηστε να κανετε τσιμπουκια στον καθε ξενο οικογενειακως γιατι μονο για αυτο ειστε..8 ριχτερ να κανει και να μην μεινει χριστος καριολια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ψάχνοντας τιμές, γιατί δεν δουλεύουμε όλα το χρόνο για να μας τα παίρνουν σε μια βδομάδα, με 40 ευρώ βρήκαμε γκαρσονιέρα λουξ στο Ρέθυμνο 12 έως 19 Ιουνίου. Όπου τα ακουμπήσαμε άξιζε η ποιότητα του φαγητού και η ποότητα. Ο καφές στην Φορτέτζα το πιο τουριστικό μέρος ήταν στα 3 ευρώ αν και υπάρχουν στην περιοχή παραδοσιακά καφενεδάκια με 2 ευρώ. Δεν έχω πάει Ιόνιο και Παξούς. Μην παρεξηγηθούν οι ντόπιοι αλλά είναι θέμα γούστου. Μου αρέσουν Κυκλάδες και Κρήτη. Αν κάποτε αποφάσιζα να επισκεφτώ τους Παξούς, ειλικρινά από τα γραφόμενα δεν θα έβγαζα συμπέρασμα. Πάντως δεν είναι κομψό να βρίζουμε όποιον ασκεί κριτική για τον τόπο μας. Μάλλον τον ακούμε για να γίνουμε καλύτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εφέτος λέω να πάω Παξούς. Είμαι στο παρατσάκ να προπληρώσω το δωμάτιο των 25 τετραγωνικών 190Ευρώ ακατέβατα μακρυά από τον Γάιο και 3000 cash in advance μόνο και μόνο γιατί λύσαξε η γυναίκα μου να δούμε και τους Παξούς. Θα το κάνω γιατί θα πάω με σκάφος και ελπίζω να μην φάω στη μάπα τη θολούρα και τον συνωστισμό που περιγράφουν οι άλλοι επισκέπτες εδώ. Σημείο αναφοράς διακοπών για εμένα είναι η Αλόννησος μιας και το πράσινο τοπίο και η ποικιλομορφία του πάρκου των βόρειων Σποράδων συνδυάζονται αρμονικά με λογικές τιμές στα πάντα και υπηρεσίες θα έλεγα υψηλότερες από αυτό που πληρώνεις. Διακοπές πληρώνω από Cavotagoo στη Μύκονο έως 40Ευρώ δωμάτιο στο ξεχασμένο από τον Θεό κατάλυμα. Όπου έχω πάει, ο κόσμος έχει τουριστική συνείδηση και ευγένεια. Θα τα πάρει χοντρά μερικές φορές αλλά θα προσφέρει τα αντίστοιχα. Εδώ μέσα, με λύπη μου διαβάζω να επιτίθενται κάποιοι ντόπιοι με αισχρό τρόπο στα εγγενή προβλήματα που έχει η κουτσουλιά του Ιονίου αντί να προσπαθήσουν να σκύψουν με σεβασμό πάνω από τα προβλήματα του τόπου τους και να τα λύσουν ή να τα απαλύνουν ώστε να προσφέρουν ισορροπημένες υπηρεσίες και να αντισταθμίσουν τα δεδομένα προβλήματα του μικρού τους νησιού με φιλικότητα και τουριστική συνείδηση. Φεύγω προκατειλημμένος με το attitude των ίδιων των ντόπιων που βρίζουν αυτούς που τόλμησαν να γράψουν τα προβλήματα του νησιού τους αναδεικνύοντας ως αναμενόμενο πως η ρεμούλα και ο καιροσκοπισμός που κάποιες φορές συναντάται σε άλλα μέρη διακοπών, θα πρέπει να είναι αναμενόμενο ότι θα συναντηθεί και στον τόπο τους. Περιμένω το προφανές. Να απολαύω αυτό που θα πληρώσω. Ουαι κι αλίμονο αν το δωμάτιο δεν προσφέρει αυτά που διαφημίζει, αν τολμήσουν να σερβίρουν φαγητό εκτός των προβλεπόμενων προδιαγραφών της κατηγορίας του κέντρου στο οποίο θα καθίσω, αν δεν κόψουν απόδειξη, αν δεν τηρούν τους κανόνες ασφάλειας σε δρόμους και θάλασσα, αν δεν τηρούν τους κανόνες ναυσιπλοΐας και αγκυροβολίας, αν μολύνουν το περιβάλλον, αν καπνίζουν σε κλειστούς χώρους, αν δεν σέβονται τις ώρες ησυχίας, αν τα καύσιμα δεν έχουν την ποιότητα που προβλέπεται, αν κλέβει ο μετρητής, αν αν αν. Και η δική μου εκτόνωση δεν θα περιοριστεί στο να γράψω κάτι εδώ μέσα. Αυτή η αντίδραση δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα και ο ψευτόμαγκας ανώνυμος ντόπιος θα συνεχίσει να βαράει παλαμάκια εις υγείας των κορόιδων. Θα φάνε επώνυμη καταγγελία για το κάθε τι. Ο εξυπνάκιας που δυσφημίζει τον τόπο του με ψευτομαγκιές πίσω από την ανωνυμία του εδώ μέσα, θα με βρει απέναντι και θα δει πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Η Ελλάδα μπορεί να μεγαλουργήσει με το δώρο που της έλαχε -την μεγαλύτερη ακτογραμμή στον πλανήτη σε σχέση με το ολικό της εμβαδόν. Οι ψεύτομαγκες τύπου "αν δεν γουστάρεις να σε γδέρνουμε και να τρως σκατά στο νησί μην ξαναπατήσεις" χρειάζονται απομόνωση γιατί κάνουν κακό στον τόπο. Ψευτόμαγκα, θα τα πούμε τον Αύγουστο και μην τολμήσεις να εφαρμόσεις τις σάπιες ιδέες σου γιατί θα με γνωρίσεις από την καλή....... Άντε και καλή αντάμωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, είναι απαράδεκτο να ακουν ντόπιους να βρίζουν έτσι ανθρώπους που έχουν αφήσει έστω κι ένα ευρώ στο νησί τους. Καλαμαράκια 14 ευρω? Συγγνώμη φιλατ;κια αλλά και γω είμαι από της ωραιότερες πολεις της Ελλάδας από Καβάλα καιν ξέρω να τρώω ψάρι, οχι ρε φίλε 14 ευρω οχι στην αισχροκέρδεια και προφανως το πρωτο πραμα που πρέπει να μάθετε είναι να συμπεριφέρεστε σαν άνθρωποι και οχι σαν κανίβαλοι, η κότα όταν πινει νερό κοιτάζει τον ουρανο. Είστε απαράδεκτοι κατσαπλιάδες μια μονοήμερη ήθελα να κάνω από Συβοταιας που θα παω στη Λευκάδα και το σκέφτομαι πλεον, αν και απ πτο είδα με το καραβάκι δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα αλλά απογοητευτικά από τα αρνητικά σχόλια και στη τελική οχι δεν θα δώσω ουτε ένα ευρώ στους ΜΑΛΑΚΕΣ που δεν σέβονται τον κόπο μου όλη τη χρονιά για να ερθω να ακουμπήσω τα λεφτακια μου στο νησί τους.Γλεντηστε με τους Ιταλούς η ζωή ρόδα είναι και γυρίζει.Σαν παλι με καιρους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 2022 βρίσκομαι εδώ 2 μέρες και φεύγω αύριο τρέχοντας.Μια μακαρονάδα 12 ευρώ.Πατατες τηγανητές 6ευρω.Ενα σουβλάκι 12,5ερω.Παραγγελια σε ταβέρνα έχει περάσει μια ώρα και κάτι και μετά από 2 παρατηρήσεις έρχεται η σαλάτα.Συμπεριφορα από το ένα κ μοναδικό μαγαζί που πουλάει τσιγάρα στη Λάκκα άθλια,υπερχρέωση χωρίς ενημέρωση σε τσιγάρα.ΠΑΡΑΛΙΕΣ ψαχωντας το χαμένο θησαυρό μικρά δρομάκια. ένα αυτοκίνητο με το ζόρι ανηφόρες στροφές πρέπει να είσαι μάγος για να τις βρεις.Πετρα μέσα έξω στη θάλασσα,φυσικά πεντακάθαρα τα νερά το μοναδικό συν.3 χωριά όλα κ όλα.Δωματιο που βρωμάει βόθρος.Αντιπαξοι μόνο εκεί αξίζουν οι παραλίες.Δεν θα ξανά έκανα.το λάθος να κάνω διακοπές στους Παξούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή